Cockta 70 nagrada za 70 godina

Cockta

Trajanje

-

Nagrade

 • 5x Vaučer za putovanje u vrednosti od 1.500 EUR preko turističke agencije „Filip travel" doo Beograd
  Vaučer se može iskoristiti do 13.07.2024.
 • 10x Vaučer za letenje balonom na topao vazduh na Krčedinskoj adi za dve osobe
  U ponudi su letovi utorkom, sredom, subotom i nedeljom od 19 časova do 20.30 časova. Sezona letenja balonima traje od juna do septembra kada su vremenski uslovi povoljni. Napomena: do Krčedinske ade se može doći jedino vodenim putem iz Beške. Vaučer se može iskoristiti do 31.08.2024.
 • 55x Apple slušalice AirPods2

Ukupan broj nagrada: 70

Tipovi nagrada zvučnik tehnika putovanje vaučer

Opis

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica - državljani i/ili rezidenti Republike Srbije, osim zaposlenih lica kod priređivača i svih povezanih pravnih lica kao i bilo kojeg drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju ove nagradne igre, kao i članova uže porodice ovih lica, roditelja, dece i bračnih drugova.

Proizvodi

U nagradnoj igri učestvuju sledeći Cockta proizvodi:

 • Cockta Original 0,5l i 1,5l isključivo sa čepom koji po sebi ima crtice
 • Cockta Free 0,5l i 1,5l isključivo sa čepom koji po sebi ima crtice
 • Cockta Blondie 0,5l i 1,5l isključivo sa čepom koji po sebi ima crtice
 • Cockta Original 0,275l koja ima kod koji se nalazi na unutrašnjoj strani etikete sa zadnje strane flašice
 • Cockta Free 0,275l koja ima kod koji se nalazi na unutrašnjoj strani etikete sa zadnje strane flašice
 • Cockta Blondie 0,275l koja ima kod koji se nalazi na unutrašnjoj strani etikete sa zadnje strane flašice

Mehanizam

 1. Obavi kupovinu u trgovinskim radnjama ili „HoReCa" objektima na teritoriji Republike Srbije, najmanje jednog od gore navedenih proizvoda
 2. Sačuvaj fiskalni račun na kom se nalazi minimum jedan od proizvoda koji učestvuju u nagradnoj igri, a koji je izdat za vreme trajanja nagradne igre a najkasnije do 15.10.2023. do 14 časova, kao dokaz kupovine prilikom uručivanja nagrade
 3. Otvori veb stranicu od nagradne igre cockta.eu/sr/70_nagrada_za_70_godina i popuni sledeće podatke: ime i prezime, e-mail adresa, broj mobilnog telefona i kod koji je pronađen ispod čepa Cockta proizvoda 0,5l ili 1.5l ili na staklu Cockta flašice 0,275l

Jedan učesnik može prijavljivati neograničen broj kodova za vreme trajanja nagradne igre i može biti dobinik samo jedne nagrade. Svaki pojedini kod može biti iskorišćen samo jednom.

Kontaktiranje dobitnika

Dobitnici nagrada će biti pozvani telefonom od strane kontakt centra priređivača, radi identifikacije i provere ispunjenja uslova za dobijanje nagrade, u roku od 5 dana od dana izvlačenja. Ukoliko dobitnik ne odgovori na telefonski poziv u roku od 2 dana od prvog poziva od strane kontakt centra, on više nema prava na nagradu i nagrada ide rezervnom dobitniku.

Kontakt centar će tražiti od dobitnika da kao dokaz ispunjenosti na e-mail kontakt centra pošalje fotografiju dobitnog čepa ili fiskalnog računa kao i kopiju ličnog dokumenta (pasoša ili lične karte) kako bi se potvrdio identitet dobitnika. Ukoliko ovi uslovi nisu ispunjeni, dobitnik nema pravo na nagradu i on je više ne može potraživati od priređivača. Ukoliko dobitnik ne ispuni uslove za dobijanje nagrade, priređivač zadržava pravo da nagradu ne dodeli.

Preuzimanje nagrada

Nagrade „Apple slušalice AirPods" i nagrade „Let balonom na topao vazduh za dve osobe" biće dostavljene dobitnicima na kućnu adresu najkasnije u roku od 20 dana od dana prvog kontaktiranja dobitnika od strane kontakt centra priređivača. Dobitnici će kontakt centru, prilikom poziva, izdiktirati sledeće podatke koji su potrebni radi slanja nagrade: ime i prezime, adresa stanovanja, mesto, opština i kontakt telefon.

Nagrade „Vaučer za putovanje u vrednosti od 1500 EUR", biće uručene najkasnije u roku od 20 dana od dana izvlačenja na adresi priređivača. Tačan datum i vreme uručivanja biće dogovoreni naknadno između priređivača i dobitnika.

Priređivač ne snosi troškove prevoza niti bilo kakve druge eventualne troškove dobitnika povezane s preuzimanjem nagrada.

Spisak dobitnika nagrada svih kategorija, biće objavljen na internet stranici od nagradne igre.

Sajt igre

cockta.eu/sr/70_nagrada_za_70_godina
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x