Cockta od čega si ti?

Cockta

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 1x Budžet u vrednosti od 100.000 RSD uz pomoć kog možeš obavljati određenu aktivnost i razvijati svoju strast

* Nagrada se realizuje na način da dobitnik izabere opremu, a organizator istu plaća trgovcu kod kog je oprema kupljena. Način i opseg sprovođenja utvrđuju obe strane s preuzimanjem nagrade.
Dobitnik ne sme da pređe vrednost dodeljenog fonda. Ni organizator ni dobitnik ne mogu na bilo koji način finansijski uvećati ili nadograditi dodeljenu nagradu, stoga nije dozvoljena nikakva doplata dobitnika.

Ukupan broj nagrada: 1

Tipovi nagrada vaučer

Opis

U nagradnom konkursu može učestvovati svaka punoletna osoba s prebivalištem ili prijavljenim boravištem u Republici Srbiji.
U nagradnom konkursu ne mogu učestvovati zaposleni, vlasnici i uprava organizatora i agencije, kao ni članovi njihove uže obitelji (bračni partner, izvanbračni partner, roditelji, djeca, braća, sestre i s njima zakonski izjednačene osobe), niti druge osobe koje na bilo koji način učestvuju pri organizovanju i sprovođenju ovog nagradnog konkursa.

Mehanizam

 1. Otvori veb stranicu od nagradne igre
 2. Prijavi se tako što ćeš uneti svoje lične podatke, fotografiju, tri vrednosti koje te opisuju i opiši nam svoje strasti na koje bi voleo/volela da potrošiš nagradni budžet u pisanom i foto obliku

Prijave traju od 31.03. - 19.04.2023.

Svakom učesniku je dozvoljeno da učestvuje u nagradnom konkursu sa samo jednom prijavom.

Sadržaj koji će, prema mišljenju organizatora, biti uvredljiv, neprimeren, na drugi način protivzakonit i/ili namenjen reklamiranju proizvoda za koje organizator smatra da su konkurentni proizvodima robne marke Cockta, biće uklonjen i obrisan, i neće biti uzet u obzir u nagradnom konkursu.

Izbor kandidata

Izbor kandidata odvijaće se u dve faze:

 1. Odabir finalista
 2. Glasanje

Odabir finalista

Odabir 20 finalista će se vršiti između svih kandidata koji se prijave do 19.4.2023. do ponoći, finalisti će biti objavljeni na veb stranici na dan 21.4.2023.

Na temelju prijavljenih materijala (opis i fotografije), komisija će proceniti usklađenost sa sadržajem i vrednostima marke Cockta, kao i sadržaj i njegov vizuelni kvalitet. Komisija će u ocenjivanju uzeti u obzir sledeće kriterijume:

 • Originalnost sadržaja
 • Kreativnost i vizuelna privlačnost
 • Kvalitet i jasno komuniciranje
 • Pažnja usmerena na detalje
 • Moć nadahnuća
 • Faktor originalnosti i iznenađenja
 • Poruka koja se šalje

Glasanje

Od 21.4.2023. do 30.4.2023. će se vršiti glasanje na veb stranici gde će posetioci moći će da daju glas za svog kandidata.

Posetioci veb stranice za kandidate smeju glasati nekoliko puta, ali ne više od 5 puta dnevno.

Jedan (1) kandidat s najvećim brojem glasova dobitnik je nagrade. Dobitnik po broju glasova odabraće se i objaviti na web stranici 5. 5. 2023. godine.

Preuzimanje nagrade

Dobitnik nagrade, biće pozvan na preuzimanje nagrade sa organizatorom najkasnije osam (8) dana nakon objave dobitnika na web stranici, kada će se precizno definisati opseg, način i uslovi korišćenja nagrade.

Dobitnik mora da dostavi organizatoru sve potrebne podatke za dodelu nagrade (adresa prebivališta koja mora biti na teritoriji Republike Srbije) u roku od 7 dana od primanja obaveštenja o prihvatljivosti koje je poslao organizator. U suprotnom, smatra se da se kandidat odrekao nagrade.

Ako su organizatoru potrebne neke dodatne informacije zbog nagrade, kandidat ih mora dostaviti u roku od 5 radnih dana od dana primanja poziva za dostavu podataka, u suprotnom organizator ima pravo da ne dodeli nagradu tom kandidatu.

Sajt igre

cockta.eu/sr/od_cega_si_ti
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x