Cockta - ovog dana zaljubljenih postani Free, oslobodi sebe!

Cockta

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Cockta igru Cockta 70 nagrada za 70 godina?

-

Nagrade

  • 20x Cockta paket iznenađenja (Sadrži Cockta proizvode gde će dobitnici imati prilike da eksluzivno prvi probaju novi proizvod. Nagrada ne prelazi ukupnu vrednost od 20 EUR)

Ukupan broj nagrada: 20

Tipovi nagrada piće

Opis

Pravo učešća u nagradnom takmičenju imaju sva punoletna fizička lica - državljani i/ili rezidenti Republike Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije, osim zaposlenih lica kod priređivača, Atlantic Štark d.o.o. Beograd, i bilo kog drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju ovog nagradnog takmičenja, kao i članova uže porodice ovih lica, roditelja, dece i bračnih drugova.

Mehanizam

Da bi učestvovao u nagradnom konkursu, potrebno je:

  1. Otvoriti veb mesto od nagradne igre
  2. Popuniti lične podatke
  3. Iz padajućeg menija izabrati jedno od pet pitanja i odgovoriti sa ograničenjem do 200 karaktera

Prilikom jedne prijave učesnik može odgovoriti na jedno pitanje. Ukoliko učesnik želi da odgovori na još neko pitanje, potrebno je da se ponovo prijavi i popuni svoje podatke.

Jedan učesnik za vreme trajanja nagradnog konkursa ima pravo izvršiti više od jedne prijave i može biti dobitnik samo jedne nagrade za vreme trajanja nagradnog konkursa.

Svaka prijava će biti pregledana od strane organizatora i ukoliko je prijava izvršena na prikladan način biće odobrena u roku od 48h i vidljiva na Internet stranici od nagradne igre.

Učesnik konkursa potvrđuje da poslati materijal, kojim učestvuje u nagradnom konkursu, predstavlja njegovo autorsko delo i da nije preuzet sa internet stranica, društvenih mreža ili drugih izvora.

U konkursu mogu da učestvuju svi koji:

  • pristaju da Organizator stekne sva imovinska prava intelektualne svojine i da na Organizatora prenesu vršenje svih moralnih prava autora, uključujući i izmenu istih i da od istih izradi promotivne materijale bez dodatnih nadoknada autorima;
  • pristaju da Organizator prikupljene odgovore koristi kao promotivne materijale bez dodatnih nadoknada učesnicima;

Izbor dobitnika

Dobitnike bira žiri davanjem glasova na osnovu kriterijuma: najkreativniji, najoriginalniji, najupečatljiviji odgovor. Žiri vrši proglašenje dobitnika.

Biće izabrano ukupno 20 dobitnika za sve države.

Imena dobitnika nagrada biće 14.02.2022. objavljena u formi videa na internet stranici od nagradne igre.

Osvojene nagrade će biti poslate na kućne adrese dobitnika nakon što dobitnici dostave adrese za dostavu.

Ukoliko se dobitnik nagrade iz ovog takmičenja ne javi na telefonski poziv u periodu od petnaest (15) dana od dana objavljivanja dobitnika, smatraće se da je dobitnik odustao od nagrade.

Nagrade nisu zamenjive za novac niti druge nagrade.
Nagrade su prenosive na druge osobe (punoletne), uz uslov da dobitnik o prenosu nagrade da pisanu saglasnost, s overom potpisa od strane javnog beležnika.

Dodatne informacije

Za sve informacije vezane za nagradni konkurs, učesnici se mogu obratiti Kontakt centru organizatora putem e-mail adrese kontakcentarSRB@atlanticgrupa.com ili pozivom na broj 080/020-0003 radnim danima od 08h-16h (ponedeljak-petak).

Sajt igre

cockta.eu/sr/be_free
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x