Deichmann - povratak u školu

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Deichmann poklon vaučer u vrednosti od 1.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 1

Tipovi nagrada obuća vaučer

Opis

Pravo na učešće imaju punoletni građani Srbije sa adresom u Srbiji.
Zaposleni kod organizatora, New Moment New Ideas Company doo, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice – nemaju pravo učešća u konkursu.

Mehanizam

Za učestvovanje u nagradnom konkursu potrebno je da učesnici u komentaru ispod nagradnog posta na Deichmann Facebook stranici napišu kreativan odgovor na temu "najdraža uspomena na polazak u školu".

Biranje pobednika

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti. Pobednik će biti proglašen nakon završetka konkursa, na Deichmann Facebook stranici. Nagrada nije prenosiva, niti je moguće da bude data drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrada se ne može isporučiti van Srbije.

Nakon proglašenja pobednika, potrebno je da se pobednik javi u inbox Deichmann Facebook stranice i da dostavi tražene podatke. U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane New Moment New Ideas Company doo u ime kompanije Deichmann. Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Sajt igre

www.facebook.com/Deichmann.Serbia/photos/a.1536430843244656/2875060519381675
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x