Deichmann - Summer Fashion Fever

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 3x Vaučer u vrednosti po 5.000 RSD za kupovinu u Deichmann radnjama

Ukupan broj nagrada: 3

Tipovi nagrada obuća vaučer

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa.

Lica koja nemaju pravo učešća u konkursu: Zaposleni kod organzatora New Moment New Ideas Company doo, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice.

Mehanizam nagradnog konkursa

Za učestvovanje u nagradnom konkursu potrebno je da učesnici urade sledeće:

  1. Fotografišu se u letnjoj modnoj kombinaciji
  2. Kreiranu fotografiju postave na portal volimocipele.rs na stranici konkursa Summer Fashion Fever

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti. Po jedan pobednik će biti proglašen: 17.8.2021. ; 24.8.2021. ; 31.8.2021. na portalu www.volimocipele.rs.

Dodela nagrada

Po završetku konkursa, organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem e-mail poruke. Potencijalni dobitnici treba da odgovore mailom i pošalju sve tražene podatke najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani.
U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Nagrada nije prenosiva, niti je moguće da bude data drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrada se ne može isporučiti van Srbije.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Sajt igre

www.volimocipele.rs/nagradne-igre/summer-fashion-fever
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x