Dijamant jelo za legendu

Dijamant

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 6x Gigatronu vaučer u iznosu od 300 EUR
  • 10x Duks sa ispisom "Legenda"
  • 20x Poklon paketa Dijamant proizvoda

Ukupan broj nagrada: 36

Tipovi nagrada hrana garderoba vaučer

Opis

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju samo fizička lica i to punoletna lica sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije i maloletna lica sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, za čiju prijavu je neophodna saglasnost roditelja, staratelja, odnosno drugog zakonskog zastupnika maloletnika.
U Konkursu ne mogu učestvovati zaposleni kod organizatora, marketinških agencija koje je organizator angažovao u promociji konkursa, kao i članova njihovih najužih porodica (supružnici, deca, roditelji, rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici). Organizator zadržava pravo da, po sopstvenom nahođenju, izvrši mere provere gore navedenih činjenica.

Mehanizam

  1. Registruj nalog na veb sajtu od nagradne igre jelozalegendu.rs
  2. Napravi kreativno jelo sa Dijamant majonezom
  3. Pošalji fotografiju i recept gore pomenutog jela na veb sajt od nagradne igre jelozalegendu.rs

U trenutku kada kreativno rešenje bude objavljeno na stranici i odobreno od strane administratora, autor kreativnog rešenja postaje učesnik u aktivaciji.

Jedan učesnik može imati više prijava, odnosno više kreativnih rešenja.

Maloletnik je dužan da prilikom prijave unese e-mail svog roditelja, staratelja, odnosno drugog zakonskog zastupnika maloletnika sa kojeg je potrebno da roditelj, staratelj, odnosno drugi zakonski zastupnika maloletnika, u roku od 48 sati od prijema mejla, da saglasnost za učešće maloletnika, a kojom potvrđuje i da je upoznat sa ovim pravilima kreativnog konkursa i uslovima učestvovanja u kreativnom konkursu.

Autorska prava

Kreativno rešenje mora da bude originalno kreiran rad od strane učesnika. Kreativna rešenja celokupno preuzeta sa interneta neće biti uzeta u razmatranje, kao i ona sa neprikladanim sadržajem u skladu sa pravilima i uslovima nagradnog konkursa. Žiri će ispravnost i autentičnost fotografija proveriti u skladu sa industrijskim standardima.

Učesnik garantuje da sa poslatim kreativnim rešenjem ne krši autorska i druga prava trećih lica. Ukoliko dođe do kršenja prava intelektualne svojine ili nekog srodnog prava, isključivu odgovornost za kršenje snosi učesnik.

Prijavom na konkurs učesnik automatski izjavljuje da na organizatora, bez bilo kakve naknade: prenosi sva autorska prava na njegovo kreativno rešenje i da je saglasan da organizator ima pravo da objavi rešenje na portalu jelozalegendu.rs, kao i da organizator ima svako pravo da rešenje preuzme, koristi i objavljuje za svoje potrebe i u okviru svojih medija, bez vremenskog i teritorijalnog ograničenja, kao i sva prava da kopira, distribuira i javno ih prenosi.

Izbor dobitnika

Dobitnici glavnih nagrada su učesnici koji po mišljenju žirija dostave najkreativnije rešenje. Dok će ostale nagrade biti dodeljene učesnicima sa najvećim brojem "sviđanja" (lajkova).
Glavni pobednici (prve nagrade) ne mogu istovremeno osvojiti i drugu nagradu i utešne nagrade.

Kontaktiranje dobitnika

Organizator će objaviti pobednike dana 8. decembra 2022. godine na sajtu jelozalegendu.rs, kao i na svojim zvaničnim Facebook i Instagram kanalima.

Pobednici će inicijalno biti kontaktirani putem mejla ili broja telefona, od strane organizatora, uz informacije o pobedi, potpisivanju autorskog ugovora i primopredaji nagrade.

Organizator ima pravo da listu pobednika u celosti objavi javno na svom sajtu, na svojoj Facebook stranici ili Instagram profilu brenda, a sa čim su saglasni svi učesnici konkursa.

Pobednici su u obavezi da u roku od sedamdeset i dva sata (72) od primanja mejla ili poruke odgovore na isti i prihvate nagradu, ali i dostave sve neophodne podatke za isporuku nagrade i potpisivanje autorskog ugovora:

  • Ime i prezime
  • Broj telefona
  • Adresu prebivališta na teritoriji Republike Srbije
  • *za maloletna lica: Ime, prezime roditelja, broj tekućeg računa

Nagrada se isporučuje pobednicima, na osnovu prethodno potpisanog autorskog ugovora o kreiranju originalnog rešenja za Dijamant aktivaciju. Isporuka se vrši po potpisivanju autorskog ugovora.

Sajt igre

jelozalegendu.rs
Gost
2 Komentara
Mira
Mira
 pre 11 meseci
Super,obozavam njihove igre
Lena
Lena
 pre 9 meseci
Gde se mogu videti dobitnici?
2
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x