Dijamant mama je legenda!

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 20x Poklon set proizvoda koji sadrži sledeće:
  1. Ceger „Mama je legenda!
  2. Daska za sečenje „Tate, rešite ruske salate!“
  3. Varjače „Polovine najjače, uhvatite varjače!“
  4. Daska za serviranje „A sad, ko pere sudove?“
  5. Kuhinjska krpa „Ko danas diriguje sudOPEROM?“
  6. Igrokaz „Legenda kaže ko mami pomaže!“
  7. Jedno pakovanje classic majoneza 285ml
  8. Jedno pakovanje preliva sa renom 285ml
  9. Jedno pakovanje slaninica majoneza 95ml
  10. Jedno pakovanje urnebes majoneza 95ml

Ukupan broj nagrada: 20

Tipovi nagrada hrana

Opis

Pravo učešća u Konkursu imaju sva fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji, sa izuzetkom teritorije Kosova i Metohije.
U Konkursu ne mogu da učestvuju zaposleni kod klijenta, organizatora, marketinških agencija koje je organizator angažovao u promociji, kao i članova njihovih najužih porodica.

U aktivaciji ne smeju učestvovati Instagram biznis profili.

Mehanizam

Dijamant će tokom trajanja nagradne igre objaviti 6 postova na Facebook i Instagram stranici sa pitanjem "Ko mamama najviše pomaže u kuhinji?". Korisnici društvenih mreža postaju učesnici tako što:

 1. Ostave komentar na Instagram ili Facebook poruci koja sadrži pitanje "Ko mamama najviše pomaže u kuhinji?" ILI
 2. Objave Story na svom Instagram profilu koji pokazuje ko pomaže u kuhinji i taguju @dijamant.rs uz zvaničan hešteg nagradnog konkursa #mamajelegenda. Instagram profil mora biti otključan.

Na fotografiji se ne smeju videti obeležja drugih brendova osim Dijamant brenda.

Fotografije moraju biti originalno delo učesnika. Fotografije koje krše ova pravila nisu validne prijave i neće biti razmatrane za poklone.

Učesnik može imati više prijava.

Izbor dobitnika

Dijamant stručni žiri će među svim komentarima ostavljenim ispod svih poruka na Facebook i Instagram mreži odabrati 20 najkreativnijih i najzanimljivijih.

Pobednici će inicijalno biti kontaktirani putem Instagrama i Facebooka. Pobednicima će biti dostavljena informacija o pobedi i kontakt telefon. Pobednici su u obavezi da u roku od 48 sati od primanja poruke pozovu kontakt telefon i prihvate poklon.

Pobednici moraju telefonom komunicirati sve neophodne podatke za isporuku: Ime, prezime, broj telefona i adresu prebivališta. U slučaju da pobednik u navedenom roku (48 sati) ne obavesti organizatora o prihvatanju pokona i/ili ne dostavi tačne podatke neophodne za isporuku poklona, gubi pravo na osvojeni poklon.

Ukoliko se tokom procesa preuzimanja poklona utvrdi da je pobednik pokušao da učestvuje kao više učesnika, biće diskvalifikovan.

Isporuka poklona

Pokloni će biti poslati pobednicima u roku od 45 dana od trenutka proglašenja pobednika.

Troškove isporuke poklona će snositi organizator. Pobednik se obavezuje da će se u dogovoreno vreme neko biti na adresi dostave da preuzme poklon. Ukoliko nikog nema na adresi u momentu isporuke pobednik gubi pravo na poklon.

Sajt igre

www.dijamant.rs/ko-je-legenda-nove-godine
Gost
1 Komentar
Marsel
Marsel
 pre 9 meseci
Prevaranti Dijamant
. Nista vise njihovo ne igram. Na konkursu posaljem sliku koju sam samsmislio i po ko kursu sta su trazili uradio. Oni nagrade tamo neke bzv slike sa netA ... paljba bezite od njih
1
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x