Dijamant - u sve se meša ljubav

Dijamant

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 30x Majica sa logoom kampanje "U sve se meša ljubav", brendirana tacna i kuvar sa receptima: "U sve se meša ljubav"

Ukupan broj nagrada: 30

Tipovi nagrada ostalo garderoba

Opis

Pravo učešća u konkursu imaju sva fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji, sa izuzetkom teritorije Kosova i Metohije.

U konkursu ne mogu da učestvuju zaposleni u kompaniji Dijamant a.d. ili marketinških agencija koje je organizator angažovao u promociji kao i članovi njihovih porodica.

U aktivaciji ne mogu učestvovati Instagram biznis profili.

Mehanizam

Korisnici društvene mreže Instagram postaju učesnici konkursa tako što:

  1. Otključaju profil i zaprate @dijamant.rs Instagram profil
  2. Objave fotografiju kolača/poslastice i poruke na svom Instagram profilu u Story formatu
  3. Koriste neku od brendiranih Dijamant GIF animacija
  4. Taguju @dijamant.rs

Svi učesnici koji postave fotografiju na svoj lični instagram profil u Story formatu, saglasni su da Dijamant tu fotografiju objavi (re-postuje) na svom profilu i taj story sačuva u posebnoj Highlights sekciji na Instagram profilu.

Učesnik može imati više važećih prijava, ali osvojiti samo jedan poklon za vreme trajanja nagradnog konkursa.

Kreativno rešenje mora da bude originalno kreiran rad od strane učesnika. Kreativna rešenja celokupno preuzeta sa interneta neće biti uzeta u razmatranje, kao i ona sa neprikladanim sadržajem u skladu sa pravilima i uslovima nagradnog konkursa. Žiri će ispravnost i autentičnost fotografija proveriti u skladu sa industrijskim standardima.
Učesnik garantuje da sa poslatim kreativnim rešenjem ne krši autorska i druga prava trećih lica. Ukoliko dođe do kršenja prava intelektualne svojine ili nekog srodnog prava, isključivu odgovornost za kršenje snosi učesnik.

Žiri ima pravo da po ličnoj proceni i bez dodatnih objašnjenja diskvalifikuje učesnika za čiju prijavu sumnja da krši pravila konkursa. Žiri nije dužan da ovu odluku objavi javno.

Preuzimanje poklona

Pobednici će inicijalno biti kontaktirani putem direktne poruke (DM) na Instagramu uz informacije o pobedi i primopredaji poklona.

Organizator će listu pobednika u celosti objaviti javno na Instagram profilu Brenda i svom veb sajtu, a sa čim su saglasni svi učesnici ovog Konkursa. Pobednici su u obavezi da u roku od četrdeset osam sati (48) od primanja poruke odgovore na istu i prihvate poklon, ali i dostave sve neophodne lične podatke za isporuku poklona.

U slučaju da podednik u navedenom roku (48 sati) ne obavesti organizatora o prihvatanju poklona ili ne dostavi tačne podatke neophodne za isporuku poklona, gubi pravo na osvojeni poklon i žiri bira zamenskog pobednika po istim pravilima.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CRg5JSGqXIu
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x