DIS iznenadni gosti

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Fairy igru PerSu porodični tim za čišćenje?

-

Nagrade

  • 3x Candy mašina za pranje sudova
  • 5x Bosch štapni usisivač
  • 8x Braun mikser

Ukupan broj nagrada: 16

Tipovi nagrada tehnika bela tehnika

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa.
Zaposleni kod organizatora, P&G, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju takmičenja, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u konkursu.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koje Fairy ili Mr. Proper proizvode u DIS marketima
  2. Sačuvaj fiskalni račun kao dokaz o kupovini
  3. Napiši kreativni komentar na zadatu temu "A kad mi dođu gosti" u okviru nagradnog posta na Facebook profilu DIS Market

Učesnici mogu poslati koliko god komentara žele, ali mogu osvojiti samo jednu nagradu.

Izbor dobitnika

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti. Kreativne komentare bira nakon pregleda svih objavljenih komentara i utvrđivanja postojanja originalnog fiskalnog računa. Pobednik će biti objavljen po završetku konkursa na DIS market Facebook stranici.

Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Fairy Srbija Facebook naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona. Ukoliko je nagrada oporeziva, organizator će zatražiti očitanu ličnu kartu.

Preuzimanje nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane New Moment New Ideas Company doo, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Sajt igre

www.facebook.com/dis.market.srbija/ ...
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x