DIS prijavi komšiju

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

NAPOMENA: Osvajači nagrada će biti komšije, odnosno osobe o kojima su učesnici napisali priču, osim u slučaju nagrade koja podrazumeva putovanje i plaćeni smeštaj za dve porodice (2 puta po 4 osobe) u hotelu "Izvor" u Aranđelovcu, gde će dobitnici biti i učesnik i prijavljeni komšija.

Nagrade prve kategorije

  • 30x Vaučer za kupovinu u DIS marektima u iznosu od 5.000 RSD

Nagrade druge kategorije

  • 1x Televizor marke Samsung
  • 1x Konzola za igranje Sony PlayStation 5
  • 1x Plaćeno putovanje i smeštaj za 2 porodice u hotel "Izvor" u Aranđelovcu (ova nagrada se odnosi na prijavljenog komšiju, i na onoga ko ga je prijavio)

Ukupan broj nagrada: 33

Tipovi nagrada televizor tehnika putovanje vaučer igračka konzola

Opis

U aktivaciji mogu da učestvuju stariji od 18 godina, državljani Srbije sa prebivalištem u Srbiji.
Svi koji ispunjavanju gore navedene uslove imaju pravo učešća u nagradnoj aktivaciji, izuzev zaposlenih kod organizatora, marketinških i PR agencija koje učestvuju u promociji nagradne aktivacije, kao i članova njihovih porodica (deca, roditelji i supružnici).

Mehanizam

  1. Registruj nalog na www.dis.rs/prijavikomsiju/registracija
  2. Otvori veb stranicu od nagradne igre i napiši zanimljivu, kreativnu i inspirativnu priču o komšiji koji je uradio neko dobro delo ili koji često čini dela ili gestove vredne pohvale ili divljenja

Priča se mora postaviti sa jedinstvenog naloga, nije dozvoljeno praviti više naloga na sajtu.
Jedan učesnik može postaviti jednu priču. U slučaju da administrator uoči bilo kakvu zloupotrebu, ovi korisnici, bez prethodnog upozorenja, biće diskvalifikovani iz nagradne aktivacije i njihove priče će biti obrisane.

Organizator zadržava puno pravo da sve odgovore ili bilo koji njihov deo, po sopstvenom izboru, objavi u Story ili Post sekciji svog Instagram i Facebook profila.

Izbor dobitnika

Od učesnika se očekuje da na što zanimljiviji način odgovore na postavljeni zadatak. Žiri će razmatrati sve odgovore koje ispunjavaju kriterijume i povremeno izdvajati delove iz nekih od poslatih radova i objavljivati ih na Instagram i Facebook stranicama organizatora kako bi dodatno motivisali pratioce da se i oni priključe nagradnoj aktivaciji.

Ukoliko se osoba nalazi među dobitnicima nagrada prve kategorije to je ne diskvalifikuje iz konkurencije za nagrade druge kategorije.

Nagrade prve kategorije, kojih ima ukupno 30 i o čijoj dodeli će odlučivati posetioci sajta davanjem glasova (simbol u obliku srca) za priče koje im se najviše dopadaju po kriterijumu kreativnosti i inspirativnosti. Trideset priča koje budu sakupile najveći broj glasova dobijaju nagradu prve kategorije.

Nagrade druge kategorije, ukupno 3 nagrade o čijim dobitnicima će odlučivati stručni žiri.

Preuzimanje poklona

Autori nagrađenih priča biće izabrani i obavešteni o preuzimanju nagrada najkasnije do 4.8.2023. godine do 23.59 časova. Obaveštenje će dobiti pisanim putem na mejl adresu koju su uneli prilikom registracije na sajt.

Učesnici su u obavezi da u roku od 48 sati od dobijenog obaveštenja putem mejla, organizatoru odgovore i da potvrde da su obavestili komšiju (odnosno osobu o kojoj su napisali priču) o osvojenoj nagradi i da dostave adresu komšije i komšijin broj telefona. U slučaju da učesnik u navedenom roku (48 časova) ne obavesti organizatora o prihvatanju poklona, osoba koju je učesnik prijavio gubi pravo na dobijeni poklon i žiri bira sledećeg dobitnika po istim pravilima. Takođe, učesnik aktivacije i prijavljena osoba prihvatanjem nagrade se slažu da momenat uručivanja poklona bude snimljen i postavljen na društvene mreže organizatora.

Ukoliko dobitnik nije sa teritorije Beograda, dužan je da po svoju nagradu dođe na naznačeno mesto u Beogradu ili će mu nagrada biti isporučena na kućnu adresu.

Sajt igre

www.dis.rs/prijavikomsiju
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x