DM recept za uspeh u 2023. godini

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 46x DM planer za 2023. godinu (23 nagrade na Facebook stranici i 23 nagrade na Instagram stranici)

Ukupan broj nagrada: 46

Tipovi nagrada ostalo

Opis

Pravo učešća u nagradnom konkursu imaju fizička lica koja su navršila 18 godina, koja su državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji, koja u periodu trajanja nagradnog konkursa postupaju na način opisan u ovim pravilima.
U nagradnom konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog nagradnog konkursa, odnosno bilo koje lice koje odlučuje o dodeljivanju nagrada, kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, deca i supružnici.

Mehanizam

Facebook

  • U Facebook komentaru ispod nagradne objave napiši koji će ti biti prvi plan koji ćeš zapisati u DM planer i koji je tvoj recept za istrajnost na putu ka ostvarenju tog plana

Instagram

  • U Instagram komentaru ispod nagradne objave napiši koji će ti biti prvi plan koji ćeš zapisati u DM planer i koji je tvoj recept za istrajnost na putu ka ostvarenju tog plana

Izbor dobitnika

O dobitnicima nagrada će se odlučivati na osnovu iskazane kreativnosti učesnika. Kreativnost će biti ocenjena na osnovu diskrecione odluke žirija.

Učesnici će biti obavešteni o odluci žirija putem Facebook i Instagram stranice organizatora, u komentaru ispod konkursa.

Učesnici, koji su imenovani kao dobitnici, dužni su da u roku od 5 (pet) dana od dana objave odluke žirija, dostave organizatoru svoje podatke putem Facebook i Instagram stranice organizatora i to sledeće podatke: ime i prezime, kontakt telefon, adresa i mesto stanovanja.

Preuzimanje nagrada

Predaja nagrade će biti izvršena poštom/kurirskom poštom o trošku organizatora. Svojim potpisom na otpremnici dobitnik potvrđuje prijem pošiljke sa nagradom.

U slučaju nemogućnosti da se proizvod isporuči dobitniku nagradnog konkursa, žiri organizatora može izabrati novog pobednika konkursa.

Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x