DM - Tvoj savet za čistiji toalet

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 10x Poklon paket (Bref Brilliant Gel Arctic Ocean 2x42g, Bref 10x Effect Lime Scale 700 ml)

Ukupan broj nagrada: 10

Opis

Svi učesnici moraju biti punoletni. Konkurs se organizuje na teritoriji Republike Srbije.
Ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica.

Mehanizam

Za učešće je potrebno u komentaru ispod posta na Facebook strani dm drogerie markt d.o.o. odgovoriš na pitanje: "Koja je tvoja omiljena mirisna nota Brefa?" i ujedno podeliš sa nama svoj trik za održavanje toaleta.

Postavljenje fotografija i komentara sa lažnih profila je zabranjeno. U slučaju da administrator uoči zloupotrebu stranice od strane jednog ili više korisnika mreže, ovi korisnici bez upozorenja biće diskvalifikovani iz konkursa i njihovi sadržaji će biti obrisani.

10 najkreativnijh odgovora koje će žiri dobija poklon.

Dodela nagrada

Nakon završetka glasanja organizator objavljuje ime dobitnika u roku od 5 radna dana u komentaru ispod konkursa. Nakon toga pobednik konkursa treba da pošalje svoje podatke najkasnije u roku od 3 dana u (@dmdrogerije.Srbija): ime i prezime, adresa, grad, kontakt telefon, najkasnije do 07.10.2021.

Ukoliko osoba koja je proglašena pobednikom ne pruži potrebne podatke, organizator nije u obavezi da toj osobi dodeli nagradu.

Predaja nagrade će biti izvršena poštom.

Sajt igre

www.facebook.com/dmdrogerije.Srbija/posts/2077172395767780
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x