DOX TV i mts te nagrađuju

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 4x LG Televizor 32LM550BPLB

Ukupan broj nagrada: 4

Tipovi nagrada televizor tehnika

Opis

Pravo učešća imaju korisnici iris TV, sa prebivalištem u Republici Srbiji koji imaju registrovan lični profil na društvenoj mreži Facebook.
Lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji izbora nagradnog konkursa ne mogu učestvovati.

Mehanizam

Učesnik treba da fotografiše ekran svog TV-a na kojem će biti prikazana lista "Omiljenih kanala", a među njima mora biti DOX TV. Navedenu fotografiju i odgovor na pitanje "Zašto volim da gledam DOX TV" učesnik mora postaviti u komentaru nagradnog posta.

Odgovor se mora postaviti sa privatnog naloga, nije dozvoljeno postavljati sa lažnih (nevažećih) naloga. U slučaju da administrator uoči zloupotrebu FB stranice od strane jednog ili više učesnika, oni će bez upozorenja biti diskvalifikovani i njihovi komentari će biti obrisani.

Učesnici koji su dali netačne ili tuđe podatke isključivo odgovaraju za takvu zloupotrebu podataka. Organizator zadržava pravo da u bilo kom trenutku iz konkursa isključi učesnika za koga proceni da svojim postupanjem vezanim za konkurs krši njegova pravila ili narušava fer pravila takmičenja drugim učesnicima.

Konkurs se organizuje podeljeno u 4 nedelje:

  • Prva nedelja 21.9. do 27.9. 2021.
  • Druga nedelja 28. 9. do 4.10. 2021.
  • Treća nedelja 5.10. do 11. 10. 2021.
  • Četvrta nedelja 12.10. do 18.10. 2021.

Biranje pobednika i dodela nagrada

Komisija će razmatrati svaki odgovor koji ispunjava kriterijume i odabrati jedan najkreativniji koji će nagraditi. Dobitnik će potom biti kontaktiran putem direktne FB poruke sa informacijama o primopredaji nagrade.

Dobitnik je u obavezi da se u dogovorenom roku od primanja poruke javi Organizatoru, dostavi podatke i prihvati nagradu. U slučaju da dobitnik u navedenom periodu ne obavesti organizatora o prihvatanju nagrade, dobitnik gubi pravo na dobijenu nagradu, i komisija bira sledećeg dobitnika po istim pravilima.

Pobednik nagradnog konkursa nema pravo da zahteva drugačiju
nagrade od one koje je navedena u ovim pravilima. Nagrada se ne može zameniti za novac.

Prilikom obaveštavanja, organizator će obavestiti pobednika o datumu predaje odnosno korišćenja nagrade. Prilikom preuzimanja nagrade, pobednik dokazuje svoj identitet podnošenjem na uvid ličnog dokumenta iz kojega je vidljivo ime i prezime lica koje odgovara imenu i prezimenu saopštenom prilikom slanja poruke
organizatoru.

Sajt igre

www.facebook.com/tvojtvsvet/ ...
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x