Dr Techno poznavanja tehnike

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Bosch igru Finishiraj za Bosch?

-

Nagrade

  • 1x Bosch USISIVAČ BBS711W
  • 1x Bosch USISIVAČ BCH85N
  • 1x Bosch USISIVAČ BCH85N

Ukupan broj nagrada: 3

Tipovi nagrada bela tehnika

Opis

U kvizu mogu da učestvuju državljani Republike Srbije, stariji od 18 (osamnaest) godina, kao i sva fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji, starija od 18 (osamnaest) godina.
U ovom kvizu ne mogu da učestvuju zaposleni u Dr Techno VB d.o.o. Novi Sad, što podrazumeva i zaposlene u svim prodajnim objektima, kao ni zaposleni u BSH KUCNI APARATI D.O.O. Novi Beograd i agenciji New Look Entertaiment d.o.o. Beograd, te članovi njihove uže porodice.

Mehanizam

  1. Otvori veb stranicu od nagradne igre drtechno-kviz.rs
  2. Popuni svoje lične podatke (ime, prezime, adresa elektronske pošte, broj mobilnog telefona, podatak o tome da li kupuješ tehniku online, kog si pola, da li znaš za uslugu ličnog asistenta pri kupovini u Bosch – Concept Store u TC Ušće u Beogradu) i daj saglasnost na uslove i pravila učešća i na politiku privatnost
  3. Odgovori na pitanja u kvizu (10 od mogućih 80 pitanja)

Jedan učesnik ima pravo da odigra kviz najviše 3 (tri) puta i računaće se samo najbolji rezultat. Broj učešća (3) ograničava se putem IP adrese učesnika i kolačića.

Organizator zadržava pravo da, u slučaju postignutog nelogičnog rezultata (npr. 10 tačnih odgovora za 5 sekundi) ili ukoliko smatra da postoji opravdana sumnja u manipulaciju rezultatima kviza, odnosno da je učesnik kviza, (eventualni dobitnik nagrade), za vreme trajanja kviza, na bilo koji način povredio tajnost, celovitost i dostupnost računarskih podataka, programa ili sistema, ili izvršio delo računarskog falsifikovanja i/ili računarske prevare, u skladu sa odredbama krivičnog zakonodavstva Republike Srbije, učesnika u kvizu (eventualnog dobitnika nagrade) diskvalifikuje, bez mogućnosti dodele nagrade.

Izbor dobitnika

Nagrade se dodeljuju učesnicima kviza koji postignu najbolji rezultat tj. koji je odgovorio tačno na najviše pitanja za najkraći vremenski rok.

Dobitnici će biti objavljeni na drtechno-kviz.rs.

Svaki učesnik može osvojiti samo jednu nagradu, te osvajanje jedne nagrade isključuje mogućnost i automatski diskvalifikuje učesnika iz daljeg učestvovanja u nagradnim igrama koje se mogu realizovati nakon kviza.

Dobitnici nagrada će o osvojenim nagradama u kvizu znanja i načinu preuzimanja nagrade biti obavešteni u roku od 10 dana od dana završetka kviza, putem elektronske pošte ili pozivom na broj telefona naveden prilikom registracije.

Ako dobitnik nagrade u kvizu ne navede, odnosno ne prosledi svoje podatke organizatoru pravovremeno i/ili ako ne može da se kontaktira u roku koje odredi organizator, u skladu sa pravilima gubi pravo na nagradu.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici nagrada moraju organizatoru kviza "Poznavanje tehnike", na način i u roku koji je u obaveštenju o primljenoj nagradi definisao organizator i u istom obavestio dobitnika, da pre preuzimanja nagrade organizatoru dokažu svoj identitet, dostavljanjem lične karte ili drugog identifikacionog dokumenta na uvid. Ukoliko dobitnici, u roku od 5 dana od trenutka obaveštenja o osvojenoj nagradi ne dostave identifikacioni dokument na uvid, gube pravo na nagradu.

Dobitnici nagrada će svoje nagrade preuzeti u Bulevaru Slobodana Jovanovića 4a, Novi Sad. Ukoliko se nagrada šalje kurirskom službom, primalac snosi troškove dostave. Dobitnici mogu preuzeti nagrade najkasnije u roku od 30 dana od dana dostavljanja traženih podataka.

Sajt igre

drtechno-kviz.rs
Gost
2 Komentara
neo
neo
 pre 8 meseci
Interesantno kako mi se čini da su sve nagrade dobijene u Novom Sadu. Baš ne verujem da niko sa strane nije igrao. Niti je navedeno po kom principu je bilo izvlačenje ni koji su ostvareni rezultati u takmičenju. Po meni vrlo sumnjivi rezultati.
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 8 meseci
Gde piše grad dobitnika?

A za ostalo se slažemo, organizator nije bio nešto rečit sa informacijama.
2
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x