Druženje uz Jacobs kafu

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Prva nagrada: Putovanje za dve (2) osobe u Rim, 5 noćenja, Avio prevoz i smeštaj u hotelu od 4 zvezdice (okvirna vrednost 150.000din)
  • 1x Druga nagrada: Putovanje na kopaoniku za četiri (4) osobe, smeštaj bez prevoza, četiri noćenja, smeštaj u hotelu minimum 3 zvezdice (okvirna vrednost po 80.000din)
  • 1x Treća nagrada: Hajking tura u Srbiji za šest (6) osoba (okvirna vrednost 50.000din)
  • 15x Četvrta nagrada: Paket Jacobs kafe za petnaest (15) dobitnika (okvirna vrednost po 1.500 din).

Ukupan broj nagrada: 18

Tipovi nagrada putovanje piće kafa

Opis

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva punoletna (18+) fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji.
U konkursu ne mogu učestvovati zaposleni kod organizatora i druga lica, koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog nagradnog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica.

Proizvodi koji učestvuju u akciji su Instant i Tradicionalna kafa: Jacobs tradicionalna kafa, Cronat Gold, Crema Gold, Monarch, 3u1 original, 2u1 original, 3u1 Milka, 3u1 Intense, 3u1 Latte, Cappuccino Milka, Cappuccino Original, Cappuccino Vanila, Cappuccino Baileys.

Mehanizam

  1. Kupite bilo koju Jacobs tradicionalnu ili instant kafu u minimalnoj ukupnoj vrednosti od 499 RSD u nekom od MAXI, MEGA MAXI, SHOPGO I TEMPO prodajnim objektima.
  2. Sačuvajte fiskalni račun.
  3. Unesite svoje lične podatke (ime i prezime, adresu, datum rođenja) na sajtu nagradne igre i upišite kod koji ste dobili na fiskalnom računu prilikom kupovine (jedan kod/fiskalni račun se može iskoristiti samo jedan put).
  4. Priložite kreativnu fotografiju ili video koji na kreativan način oslikava temu nagradnog konkursa "druženje uz Jacobs kafu". Učesnici mogu koristiti multimedijalne sadržaje kako bi ilustrovali ideju – fotografije, video, audio.

Nakon prijave i validacije računa od strane organizatora konkursa, dobijate pristup nagradnom konkursu. Neregularne prijave neće moći da učestvuju.

Biranje dobitnika

Stručni žiri će na dan završetka konkursa odabrati najkreativnije predloge koji će biti nagrađeni i objaviti rang listu pobednika.

Proglašenje pobednika je na sajtu www.jacobskonkurs.rs, najdalje 48 sati od zatvaranja nagradnog konkursa dana 09.10.2021 u 23h.

Dodela nagrada

Dobitnik je u obavezi da prilikom preuzimanja nagrade sa sobom ponese fiskalni račun koji je priložio tokom prijave na konkurs i identifikacioni dokument. Ukoliko učesnik ne bude imao fiskalni račun kod sebe i podaci sa prijave ne budu odgovarali onima na identifikacionom dokumentu, organizator učesniku neće uručiti osvojenu nagradu.

Ukoliko se uoče neregularnosti, Organizator ima pravo da učesniku ne dodeli nagradu i istu prenese na sledeće rangiranog na listi.

Osvojenu nagradu može iskoristiti samo učesnik koji se za istu prijavio na sajtu www.jacobskonkurs.rs i čije je ime na rang listi. Nagrada ne može biti preneta na drugo lice ili ustupljena drugom licu.

Sajt igre

jacobskonkurs.rs
Gost
2 Komentara
Mima
Mima
 pre 11 meseci
Kada mozemo da ocekujemo rang listu pobednika?
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 11 meseci
Lista pobednika je već objavljena na sajtu od same nagradne igre.

NAGRAĐENI UČESNICI:

Nagradno putovanje Rim: MILJANA NIKOLIĆ
Nagradno putovanje Kopaonik: DUŠAN JANKOVIĆ
Nagradno putovanje Hajking: JELENA RADOVANOVIĆ
Paket kafe: FILIP STOJANOVIĆ, Snežana Rajčić, Vesna Vlajin, MARKO MITROVIĆ, Nemanja Paunov, DANKA MIRKOVIĆ, MILOŠ BIŽIĆ, Rade Davidović, BOBAN OCOKOLJIĆ, BORIS KOČIŠ, DUNJA NEŠIĆ, Dragan Milošević, Ana Stanojevic, Bojan Ristić, Maja Kostić Petrović
2
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x