DTL kume, kidaš!

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 4x Set sačinjen od 4 majice i 2 noćenja na bazi polupansiona za 4 osobe u hotelu „Đerdap“ u Kladovu* – nagrađeni učesnici će dobiti majice za sebe, osobu po svom izboru, kuma/kumu i osobu po izboru kuma/kume, kao i za sebe, osobu po svom izboru, kuma/kumu i osobu po izboru kuma/kume.
    Vaučer za putovanje je moguće iskoristiti najkasnije do 31.12.2023. godine.
  • 2x Set sačinjen od 2 majice i 2 vaučera od po 10.000 RSD za kupovinu u DTL prodavnicama
  • 44x Set sačinjen od 2 majice „Kume, kidaš“ ili „Kumo, kidaš!“ i 1 paketa od 24 limenke Lav Premium 0,33l

*Organizator ne pokriva troškove puta ili bilo koje druge troškove nastale u vezi sa ovim putovanjem.

Ukupan broj nagrada: 50

Tipovi nagrada putovanje piće garderoba pivo vaučer

Opis

Sva punoletna, poslovno sposobna fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji imaju pravo da učestvuju u nagradnom konkursu, izuzev lica zaposlenih u DTL-u, DTL PerSu, DTL Senta Promet, DTL Dima, DTL Tekijanka, DTL Podunavlje, DTL Žuti marketi, DTL Morava, DTL Viva, DTL Zlatan Trag, DTL Vum, DTL Europrom, DTL Proleter, DTL Leon i DTL Styline kao i članova njihovih porodica i lica sa kojima stanuju u zajedničkom domaćinstvu.

Mehanizam

  1. U komentaru ispod najave nagradne igre na Instagramu ili Facebooku, napiši zanimljivu priču o svom kumu i na zanimljiv i kreativan način objasni zašto baš tvoj kum ili kuma „kida“, tačnije na koji način je kum uvek tu da pomogne, reši problem ili neku tešku ili komičnu situaciju - od učesnika se očekuje da na što zanimljiviji, kreativniji i originalniji način ispričaju priču o svom kumu
  2. Poželjno je, ali nije obavezujuće, da učesnik snimi i objavi priču na story-u na svom profilu i taguje svog kuma i DTL. Objavljene priče i na ovaj način, pored komentara, će se dodatno vrednovati

Organizator zadržava pravo da sve objavljene komentare, story objave, post objave ili na bilo koji drugi način ispričane priče učesnika u celosti ili u određenom delu objavi u story, reels, post ili highlights sekciji svog Instagram, Facebook profila ili na web sajtu www.dtl.rs, kao i na svom YouTube profilu.

Izbor dobitnika

Dobitnici nagrada „set sačinjen od 2 majice „Kume, kidaš“ ili „Kumo, kidaš!“ i paketa od 24 limenke Lav Premium 0,33l“ će biti proglašavani periodično, tokom trajanja aktivnosti, sve dok ne budu podeljene sve nagrade iz ove katergorije. Svi učesnici konkurišu za neku od nagrada tokom celog trajanja aktivnosti, od prvog do poslednjeg dana, nevezano za datum i vreme kada su postavili komentar, broj komentara i društvenu mrežu gde su postavili komentar (i eventualno objavili story).

Dobitnici ostalih nagrada, odnosno „set sačinjen od 2 majice i 2 vaučera od po 10.000 dinara za kupovinu u DTL prodavnicama“ i „set sačinjen od 4 majice i 2 noćenja na bazi polupansiona za 4 osobe u hotelu „Đerdap“ u Kladovu“, će biti proglašeni najkasnije 10 radnih dana od dana završetka nagradnog konkursa.

Autori najboljih priča, odnosno dobitnici nagrada, biće proglašeni na jedan od sledećih načina:

  • Objavom u komentaru originalnog posta sa zadatkom za učestvovanje u nagradnom konkursu
  • Posebnim postom na stranicama društvenih mreža organizatora (Facebook stranica DTL Domaći Trgovački Lanac i Instagram stranica srbija)
  • Story objavom na stranicama društvenih mreža organizatora (Facebook stranica DTL Domaći Trgovački Lanac i Instagram stranica srbija)

Objavljivanjem dobitnika nagrada na jedan od iznad navedenih načina smatra se da su svi učesnici dobili obaveštenje o nagradama. Učesnici su u obavezi da u roku od 48 sati od dobijenog obaveštenja na bilo koji od iznad navedenih načina, sa ili bez taga profila nagrađenog učesnika ili nakon kontaktiranja direktnom porukom u inbox, organizatoru odgovore i da potvrde da su obavešteni da su izabrani za nagradu i da obaveste kuma (odnosno osobu o kojoj su napisali priču) o osvojenoj nagradi i da dostave svoju adresu stanovanja, mail adresu i broj telefona.
U slučaju da učesnik u navedenom roku (48 časova) ne obavesti organizatora o prihvatanju poklona, učesnik gubi pravo na dobijeni poklon i žiri bira sledećeg dobitnika po istim pravilima. Takođe, učesnik konkursa i prijavljena osoba prihvatanjem nagrade se slažu da momenat uručivanja poklona bude snimljen i postavljen na društvene mreže organizatora, kao i da organizator objavi njihovo ime i prezime kao deo liste nagrađenih učesnika.

Učesnici konkursa se slažu da njihovi profili budu tagovani u objavama (story, post, komentar ili bilo koja druga vrsta objave) na društvenim mrežama organizatora tokom trajanja nagradnog konkursa. Učesnici su saglasni da budu kontaktirani direktnom porukom u inbox u cilju obaveštenja i/ili isporuke nagrada tokom trajanja konkursa, kao i nakon završetka trajanja konkursa u cilju dogovora oko isporuke nagrada.

Sajt igre

www.instagram.com/p/Cu8_VXmqFfS
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x