SP marketi osveži se i osvoji nagrade

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Televizor + Soundbar
  • 5x Tablet
  • 10x Vivax bluetooth zvučnik
  • 10x Next Joy & Lemonade poklon paket

Ukupan broj nagrada: 26

Tipovi nagrada televizor zvučnik tehnika tablet piće

Opis

Na Konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog nagradnog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, deca i supružnici.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koje Next Joy ili Next Lemonade proizvode u vrednosti od minimum 300 RSD u SP marketima
  2. Sačuvaj fiskalni račun do proglašenja pobednika konkursa
  3. Lajkuj Facebook stranicu SP marketa @spmarketi.srbija
  4. U komentaru ispod nagradne objave na Facebooku postavi fotografiju koja će pokazati druženje uz Next Joy ili Next lemonade

Izbor dobitnika

Istekom poslednjeg dana nagradnog konkursa, u roku od 10 dana, komisija će organizovati izbor najkreativnije fotografije i tom prilikom putem društvene mreže Facebook kontaktirati potencijalne dobitnike, koji će potvrditi učešće i saglasnost za uručenje osvojene nagrade.

Imena dobitnika, koji svoje podatke budu ostavljali prilikom postavljanja fotografje, nakon izbora najkreativnije na zadatu temu od strane komisije, biće objavljeni na zvaničnoj web stranici i stranicama društvenih mreža organizatora, kao i vreme i mesto uručenja svih predviđenih nagrada.

Ukoliko se učesnik ne odazove u propisanom roku i/ili ne dostavi sve, potpune i tačne podatke, kao i ako ne ispunjava uslove iz pravila, nagrada će biti dodeljena drugom učesniku koji bude odabran od strane žirija pod uslovima i na način propisan pravilima.

Sajt igre

www.facebook.com/spmarketi.srbija/ ...
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x