Dukat jogurt kupi i nagradu pokupi

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 4x Mobilni telefon Samsung Galaxy Z flip crni
 • 4x Sony PlayStation 4
 • 4x Samsung kombinovani frižider RB34T671FSA/EK
 • 4x Televizor Samsung Smart TV 43" UE43TU7092UXXH
 • 4x Bosch Mašina za pranje sudova SMS46AW02E
 • 4x Prestigio tablet PMT4117 3G 8GB
 • 8x Mikser Bosch MFQ 36460S
 • 4x JBL Slušalice sa mikrofonom TUNE 110BT – Bele
 • 44x Dukat poklon paket

Ukupan broj nagrada: 80

Tipovi nagrada televizor zvučnik tehnika tablet bela tehnika igračka konzola hrana mobilni telefon

Opis

Pravo učešća na konkursu imaju sva punoletna fizička lica koja su korisnici internet mreže sa prebivalištem u Republici Srbiji.
Zaposleni kod organizatora i uži članovi njihove porodice nemaju pravo da učestvuju u konkursu, kao ni bilo koja osoba koja je učestvovala u pripremi aplikacije i konkursa i sve ostale osobe koje imaju pristup podacima vezanim za konkurs.

Mehanizam

Da bi lice steklo pravo da učestvuje na Konkursu potrebno je:

 1. Da u bilo kom Delhaize maloprodajnom objektu na teritoriji Republike Srbije kupi neki od sledećih proizvoda:
  • Jogurt 3.2%mm Dukat pet 1.5kg
  • Jogurt gusti Dukat 1,5 kg
  • Jogurt 3,2%mm Dukat pet 1kg
  • Jogurt 3,2mm% Dukat pet 500g
  • Jogurt 3.2%mm Dukat 250g
  • Jogurt 3,2%mm Dukat casa 180g
 2. Da napravi nalog na veb stranici nagradne igre.
 3. Da kod koji se nalazi na nefiskalnom isečku računa unese na veb stranici nagradne igre.
 4. Da sačuva nefiskalni isečak i račun na kome se nalazi kod kao dokaz o kupovini.

Nakon unosa svakog ispravnog koda, u polju koje je predodređeno za unos fotografije treba postaviti fotografiju računa za koji se vezuje uneti kod nefiskalnog isečka. Na fotografiji treba da budu jasno vidljivi svi neophodni elementi: kada i gde je obavljena kupovina i šta je kupljeno, kao i sam kod. Svaka slika računa na kojoj nisu jasno vidljivi svi elementi, neće biti prihvaćena, te se prijava sa ovim računom neće uzeti u obzir pri obračunu poena i dodeli nagrada.

Nakon unosa koda i slike, organizator će dodeliti određeni broj poena i to:

 • 1 poen: Jogurt 3,2%mm Dukat casa 180g.
 • 2 poena: Jogurt 3.2%mm Dukat 250g.
 • 3 poena: Jogurt 3,2%mm Dukat pet 500g.
 • 4 poena: Jogurt 3,2%mm Dukat pet 1kg.
 • 5 poena: Jogurt gusti Dukat 1,5 kg ili Jogurt 3.2%mm Dukat pet 1.5kg

Učesnik može, za vreme trajanja Konkursa, poslati neograničen broj kodova.

Izbor dobitnika

Učesnici će za nedeljne nagrade biti rangirani prema broju skupljenih bodova na rang listi u tekućoj nedelji konkursa (u daljem tekstu: Rang lista).

Učesnici će moći da provere svoj trenutni plasman isključivo putem Rang liste.

Organizator će u toku nedelje objavljivati rang listu Učesnika. Navedena Rang lista Učesnika prema sakupljenom broju bodova (tokom trajanja Konkursa određene nedelje), je informativnog karaktera. Ažuriranje liste od strane ogranizatora se vrši radnim danima od 09 do 17h. Rang lista za svaku nedelju konkursa nije konačna i podleže izmenama zbog ažuriranja podataka saglasno pristiglim prijavama u toku tekuće nedelje. Rang lista je privremena do objavljivanja nedeljne rang liste na društvenim mrežama. Organizator vrši proveru svih pristiglih računa, pre objavljivanja finalne rang liste za svaku nedelju.

Nedeljnu nagradu učesnik može osvojiti samo jednom u toku trajanja čitavog konkursa. Ukoliko se prilikom kontrole podataka utvrdi da je učesnik u ranijoj nedelji konkursa već dobio nagradu, on se izuzima iz rangiranja za nedeljnu nagradu u tekućoj nedelji.

Imena Učesnika biće objavljena na internet stranici Organizatora https://nagradnikonkurs.jogurti.dukat.rs/ na stranici pod nazivom "Rang lista" u roku od 14 dana nakon završene nedelje (u daljem tekstu: nedeljna rang lista) osim u slučaju kada učesnici ne dostave tražene račune. U tom slučaju objavljivanje nedeljne rang liste se prolongira 7 dana, za tu nedelju, kako bi se pribavili računi učesnika koji je rangiran odmah iza učesnika koji nije dostavio račune. Nagradne nedelje počinju:

 • I nedelja – od 08.11. u 00:01 časova do 14.11.2021. u 23:59:59.
 • II nedelja - od 15.11. u 00:01 časova do 21.11.2021. u 23:59:59.
 • III nedelja - od 22.11. u 00:01 časova do 28.11.2021. u 23:59:59.
 • IV nedelja - od 29.11. u 00:01 časova do 05.12.2021. u 23:59:59.

Po završetku svakog nedeljnog ciklusa, nedeljni dobitnici se određuju na osnovu ukupnog broja sakupljenih bodova tokom te nedelje, kada će biti sačinjena i konačna Rang lista za proteklu nedelju.

Organizator će dobitnike nedeljnih nagrada Konkursa objaviti na Dukat Fejsbuk i Instagram stranicama najkasnije 14 dana od završetka nedelje.

Dodela nagrada

Dobitnici nedeljnih nagrada će biti kontaktirani od strane Organizatora u roku od 72h po završetku nagradne nedelje, nakon čega su dužni da pošalju nefiskalni isečak sa kodom i original fiskalnih računa na uvid kao potvrdu kupovine i učešća na adresu: Poliplan1to1 d.o.o, ul. Hemigvejeva 2a, 11070 Zemun, u roku od 7 dana od dana završetka nedelje nagradnog konkursa. Dobitnici nagrada mogu lično dostaviti original računa na navedenu adresu Poliplan1to1 d.o.o, ul. Hemingvejeva 2a, 11070 Zemun, radnim danima u periodu od 9h do 17h.

U slučaju da više učesnika ostvari identičan broj bodova, nedeljnu nagradu će dobiti učesnik koji u kraćem vremenskom periodu ostvari najveći broj bodova, pri čemu će se kao kriterijumi uzeti datumi i vremena izdavanja svih fiskalnih isečaka.

Učesnik je dužan da čuva dokaz o kupovini (račun) i nefiskalni isečak na kome se nalazi kod koji je uneo na Veb sajt i iste prezentuje i preda Organizatoru na njegov zahtev pre objavljivanja finalne nedeljne rang liste.

Nedeljne nagrade će biti dostavljene na kućne adrese korisnika nakon što korisnici dostave original svojih računa, kao dokaz o kupovini, a najkasnije u roku od 90 dana od završetka konkursa.

Prihvatanjem opštih pravila nagradnog konkursa, dobitnik pristaje na fotografisanje sa uručenom nagradom za potrebe objave na Dukat Fejsbuk i Instagram stranicama.

Sajt igre

nagradnikonkurs.jogurti.dukat.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x