Uživajte u ukusu punom čokolade!

Dukat

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 20x Električni trotinet (5x nedeljno)
 • 60x Dukat poklon paket (15x nedeljno)

Ukupan broj nagrada: 80

Tipovi nagrada prevoz električni trotinet piće

Opis

Pravo učešća na Konkursu imaju sva punoletna fizička lica koja su korisnici internet mreže sa prebivalištem u Republici Srbiji.
Zaposleni kod organizatora i uži članovi njihove porodice nemaju pravo da učestvuju u konkursu, kao ni bilo koja osoba koja je učestvovala u pripremi aplikacije i konkursa i sve ostale osobe koje imaju pristup podacima vezanim za konkurs.

Proizvodi

 • Dukat čokoladno mleko 0,2l (svi ukusi)
 • Dukat čokoladno mleko 0,5l (svi ukusi)
 • Dukat čokoladno mleko 1l (svi ukusi)

Mehanizam

 1. Kupi neki od gore navedenih proizvoda u bilo kom Delhaize maloprodajnom objektu na teritoriji Republike Srbije
 2. Sačuvaj fiskalni račun i nefiskalni isečak na kome se nalazi kod kao dokaz o kupovini
 3. Otvori Dukat veb stranicu za nagradnu igru i napravi nalog
 4. Nakon što napraviš nalog unesi kod koji se nalazi na nefiskalnom isečku računa i postavi fotografiju računa za koji se vezuje uneti kod nefiskalnog isečka
 5. Sakupljaj poene da se pozicioniraš na rang listi

Učesnik može, za vreme trajanja konkursa, poslati neograničen broj kodova.

Na fotografiji treba da budu jasno vidljivi svi neophodni elementi: kada i gde je obavljena kupovina i šta je kupljeno, kao i sam kod. Svaka slika računa na kojoj nisu jasno vidljivi svi elementi, neće biti prihvaćena, te se prijava sa ovim računom neće uzeti u obzir pri obračunu poena i dodeli nagrada.

Poeni

Nakon unosa koda i slike, organizator će dodeliti određeni broj poena i to:

 • 1 poen: Dukat čokoladno mleko 0,2l
 • 2 poena: Dukat čokoladno mleko 0,5l
 • 3 poena: Dukat čokoladno mleko 1l

Učesnici će moći da provere svoj trenutni plasman isključivo putem Rang liste.

Ažuriranje liste od strane ogranizatora se vrši radnim danima od 09 do 17č.

Rang lista za svaku nedelju konkursa nije konačna i podleže izmenama zbog ažuriranja podataka saglasno pristiglim prijavama u toku tekuće nedelje.

Rang lista je privremena do objavljivanja nedeljne rang liste na društvenim mrežama.

Izvlačenje dobitnika

Učesnici će za nedeljne nagrade biti rangirani prema broju skupljenih bodova na rang listi u tekućoj nedelji konkursa. Imena učesnika biće objavljena na rang listi u roku od 14 dana nakon završene nedelje za koju se nagrada dodeljuje.

Nedeljnu nagradu učesnik može osvojiti samo jednom u toku trajanja čitavog konkursa.

U slučaju da više učesnika ostvari identičan broj bodova, nedeljnu nagradu će dobiti učesnik koji u kraćem vremenskom periodu ostvari najveći broj bodova, pri čemu će se kao kriterijumi uzeti datumi i vremena izdavanja svih fiskalnih isečaka.

Nedeljni ciklusi

 • I nedelja – od 03.10.2022. do 09.10.2022. u 23:59:59.
 • II nedelja - od 10.10.2022. do 16.10.2022. u 23:59:59.
 • III nedelja - od 17.10.2022. do 23.10.2022. u 23:59:59.
 • IV nedelja - od 24.10.2022. do 30.10.2022. u 23:59:59.

Dobitnici nedeljnih nagrada će biti kontaktirani od strane organizatora u roku od 72č po završetku nagradne nedelje u kojoj su ispunili uslov za dobijanje nagrade, nakon čega su dužni da pošalju nefiskalni isečak sa kodom i original fiskalnih računa na uvid isključivo PostExpresom kao potvrdu kupovine i učešća na adresu: Poliplan1to1 d.o.o, ul. Hemingvejeva 2a, 11070 Zemun, u roku od 14 dana od dana završetka nedelje nagradnog konkursa. Dobitnici nagrada mogu lično dostaviti originale računa na navedenu adresu Poliplan1to1 d.o.o, ul. Hemingvejeva 2a, 11070 Zemun, radnim danima u periodu od 9č do 17č.

Predaja nagrada

Nagrađeni učesnici konkursa biće u obavezi da dostave naznačene podatke najkasnije u roku od 14 dana od dana objavljivanja konačne rang liste sa imenima dobitnika. Ukoliko dobitnici ne dostave potrebne podatke u roku od 14 dana od momenta objavljivanja konačne rang liste, organizator neće biti u obavezi da im dodeli nagrade, u kom slučaju se nagrade dodeliti sledećim učesnicima sa najboljim rezultatom.

Nedeljne nagrade će biti dostavljene na kućne adrese korisnika nakon što korisnici dostave original svojih računa, kao dokaz o kupovini, saglasno tački 4.6. pravila a najkasnije u roku od 90 dana od završetka konkursa.

Prihvatanjem opštih pravila nagradnog konkursa, dobitnik pristaje na fotografisanje sa uručenom nagradom za potrebe objave na Dukat Fejsbuk i Instagram stranicama.

Sajt igre

nagradnikonkurs.cokoladno.dukat.rs
Gost
2 Komentara
Uroš
Uroš
 pre 5 meseci
Računa li se više na jednom računu?
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 5 meseci
Računa se.
2
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x