Duracell zeka slavi 50. rođendan

Duracell

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 2x Mobilni telefon Apple iPhone 14 128GB Midnight
 • 5x Pametni sat Apple Watch SE2 GPS 44mm Midnight Aluminium Case with Midnight Sport Band
 • 20x JBL Tune 510BT White

Ukupan broj nagrada: 27

Tipovi nagrada zvučnik tehnika pametni sat mobilni telefon

Opis

Pravo učestvovanja u foto konkursu stiču sva punoletna fizička lica koja imaju srpsko državljanstvo i prebivalište u Republici Srbiji na dan početka kreativnog konkursa, 10. aprila 2023. godine.
Učesnici foto konkursa ne mogu biti lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog nagradnog konkursa kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, braća, sestre, deca i supružnici.

Mehanizam

 1. Kupi jedno pakovanje Duracell baterija (u toku trajanja foto konkursa od 10.04.2023. godine do 20.05.2023.)
 2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre
 3. Napravi najkreativniju fotografiju na kojoj će se naći Duracell baterije
 4. Pošalji kreativnu fotografiju i fotografiju računa na kom se jasno vidi naziv objekta u kom je obavljena kupovina, datum i vreme kupovine na broj telefona 0628588039 na Viber ili WhatsApp
 5. Nakon slanja ćeš roku 24č dobiti povratnu poruku u cilju obaveštenja da je fotografija primljena i uvažena

Kupovinom jednog pakovanja Duracell baterija kupac stiče mogućnost slanja 1 (slovima: jedne) fotografije. Jedan kupac može osvojiti jednu nagradu.

Kreativna fotografija

Fotografija učesnika foto konkursa mora ispunjavati sledeće uslove:

 • ne sme na bilo koji način biti u suprotnosti, odnosno kršiti važeće pravne propise;
 • ne sme da sadrži oznake ili sadržaje, koji bi mogli uključivati tuđa autorska prava;
 • ne sme sadržati šokantne, vulgarne, klevetničke scene, slike koje podstiču na nasilje, slike javnih osoba, niti slike drugih određenih osoba bez njihove saglasnosti, ne sme predstavljati uvredu, diskriminaciju ili prouzrokovati neprijatnost za bilo koga;

Učesnik mora biti jedini i isključivi nosilac autorskih prava na poslati rad, u opsegu u kojem je poslati sadržaj podložan zaštiti autorskih prava.

Slanjem kreativne fotografije na kojoj se nalaze Duracell baterije, učesnik prenosi besplatno i neograničeno pravo na organizatora, da organizator sadržaj koristi u cilju objavljivanja rezultata foto konkursa, kao i za korišćenje na društvenim mrežama, a u cilju promovisanja Brend-a i najave budućih aktivnosti.

Izbor dobitnika

Jedno lice može biti dobitnik jedne nagrade.

Odabir najkreativnijih fotografija će vršiti izborna komisija. Osnovni kriterijum ocene izborne komisije su inovativnost, originalnost i kreativnost. Prilikom ocenjivanja fotografija, izborna komisija će sačiniti i svojim ličnim potpisima overiti zapisnik o procesu odabira učesnika.

U slučaju nemogućnosti kontaktiranja odabranih lica radi validacije i/ili ne odazivanja dobitnika u roku od 3 dana od trenutka formiranja rang liste potencijalnih dobitnika, a na osnovu poslatih fotografija, organizator stiče pravo da nagradu prosledi prvom rezervnom učesniku. Za svakog izabranog dobitnika, komisija će, po svojim kriterijumima, izabrati rezervne dobitnike.

Organizator objavljuje imena dobitnika na veb sajtu od nagradne igre www.fotokonkurs.rs.

Preuzimanje nagrada

Istog dana, a najkasnije u roku od jednog (1) radnog dana od dana objave dobitnika, organizator će kontaktirati dobitnike putem dostavljenih kontakt podataka, radi dogovora o preuzimanju nagrada. Potrebno je da se dobitnici foto konkursa odazovu na poziv organizatora u vezi sa dodelom nagrada u dogovorenom terminu, a najkasnije do 3 dana od trenutka objave, jer u protivnom gube pravo na nagradu.

Predaja nagrada vrši se, u vreme, mestu i na način dogovoren između organizatora i dobitnika (slanjem poklona dobitnicima na kućnu adresu ili lično preuzimanje).

Dobitnik nema dodatnih troškova prilikom preuzimanja nagrade, ceo trošak isporuke nagrade i kurirske službe snosi organizator.

Sajt igre

www.fotokonkurs.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x