Durex letnja kampanja 2022

Durex

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • Glavna nagrada
  • 1x Neo QLED Smart TV Samsung QE55QN85AATXXH
 • Nedeljne nagrade
  • 4x Sony Bežični zvučnik SRS-XB23 - plavi
 • Dnevne nagrade
  • 31x Durex Real Feel condom pakovanje 10 komada
  • 31x Durex Real Feel lube 50 ml

Ukupan broj nagrada: 67

Tipovi nagrada televizor zvučnik tehnika 18+

Opis

U nagradnom konkursu "Durex letnja kampanja 2022" mogu učestvovati isključivo lica starija od 18 godina sa stalnim prebivalištem u Republici Srbiji.
Zaposleni ili angažovani u agenciji SmartPoint Adria i kompaniji Reckitt, kao i njihova rodbina do 3. stepena srodstva, nemaju pravo učešća u ovom konkursu.

Mehanizam

 1. Napiši kreativni odgovor na pitanje "Koji je najlepši znak pažnje koji ste dobili od svog partnera? Opišite kako ste ga dobili i kako ste se osećali." u formi jedne rečenice
 2. Na veb sajtu od nagradne igre www.durex.co.rs unesi svoje lične podatke (ime i prezime, broj telefona i e-mail adresa) i prethodno napisani kreativni odgovor

Jedna osoba može da se prijavi samo jednom tokom trajanja nagradnog konkursa i da osvoji samo jednu nagradu.

Izbor dobitnika

Od učesnika se očekuje da odgovor bude kreativan, što znači: maštovit, zanimljiv, drugačiji. Odgovore će ocenjivati žiri na osnovu kreativnosti, duhovitosti, originalnosti i jedinstvenosti, kao i na osnovu toga u kojoj meri su odgovori u skladu sa temama kampanje, a to su ljubav i intimnost i proslavljanje emocionalne povezanosti i bliskosti.

U obzir se neće uzimati vulgarni odgovori, uvredljivi odgovori, odgovori koji imaju veze sa bilo kakvim oblikom diskriminacije i odgovori koji imaju veze sa politikom.

Pobednici će biti objavljeni na veb sajtu www.durex.co.rs u roku od 14 dana od završetka nagradnog konkursa.

Kontaktiranje dobitnika i preuzimanje nagrada

Po objavi dobitnika priređivač će svakog dobitnika ponaosob kontaktirati i zatražiti adresu za dostavu nagrada.

Dostava svih nagrada vršiće se kururskom službom na ime dobitnika lično, uz obavezno davanje lične karte kuriru na uvid.

Ukoliko kurirska služba ne pronađe učesnika na naznačenoj adresi, nagrada će se vratiti priređivaču. U tom slučaju priređivač će poslati nagradu još jedanput u roku od 14 dana od datuma kada se pošiljka vratila. Ukoliko učesnik ne preuzme nagradu i drugi put, ili u slučaju da učesnik odbije da preuzme nagradu, nagrada će se vratiti priređivaču nepovratno.

Sajt igre

www.durex.co.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x