Eko 10 godina putujemo zajedno

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

Glavne nagrade

 • 1x Automobil Pežo 408
 • 1x Putovanje na Maldive, za dve osobe​, aranžman uključuje:
  • avionski prevoz iz Beograda i povratak avionom za Beograd;
  • smeštaj u hotelu 4* na bazi 10 noćenja, sa uslugom polupansiona;
  • transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma

Nedeljne nagrade

 • 5x Putovanje u gradove Evrope za dve osobe ​(Rim / Lisabon / Milano / Amsterdam / Atina), aranžman uključuje:
  • avionski prevoz iz Beograda do dobitničke destinacije i povratak u Beograd;
  • smeštaj u hotelu 4*, na bazi 4 noćenja sa doručkom;
  • transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma
 • 5x Vikend putovanje u Srbiji za dve osobe​ (Zlatibor, Kopaonik, Palić, Sokobanja, Vrnjačka Banja), aranžman uključuje:
  • smeštaj u hotelu 4*, na bazi 2 noćenja sa doručkom

Ukupan broj nagrada: 12

Tipovi nagrada prevoz putovanje automobil

Opis

Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Republike Srbije, koji su članovi EKO SMILE Kluba.
U nagradnoj igri ne mogu učestvovati zaposleni kod priređivača, članovi njihove uže porodice (bračni drug, deca, braća, sestre, roditelji zaposlenog i roditelji bračnog druga zaposlenog), sva pravna lica koja sarađuju sa priređivačem kao i lica koja su u stalnom radnom odnosu ili na drugi način radno angažovana kod pravnih lica koja sarađuju sa priređivačem ili lica koja su u stalnom radnom odnosu ili na drugi način radno angažovana kod pravnih lica koja na bilo koji način učestvuju u priređivanju i organizaciji nagradne igre ili izvlačenju dobitaka.

Mehanizam

 1. Kupi minimum 25 litara goriva, tačnije motorni benzin "95 EKOnomy", "EKO Racing 100", dizel gorivo "Diesel EKOnomy", "Diesel Double Filtered" ili tečni naftni gas u periodu trajanja nagradne igre u vidu kupovine na EKO benzinskim stanicama na teritoriji Republike Srbije
 2. Izvršenu transakciju registruj preko EKO SMILE kartice ili EKO SMILE mobilne aplikacije za skupljanje bodova
 3. Svaka transakcija kojom je obavljena kupovina u iznosu većem od 25 litara se vodi kao jedna transakcija i u sistemu nosi svoj identifikacioni broj koji učestvuje u izvlačenju.

Potrošač može učestvovati u nagradnoj igri onoliko puta koliko ima ostvarenih pojedinačnih kupovina navedenih proizvoda u minimalnoj količini od 25 litara goriva.

Svaka kupovina premium goriva "EKO Racing 100" ili "Diesel Double Filtered" biće duplirana.

Izbor dobitnika

Dobitnici nagrada u nagradnoj igri se izvlače nasumičnim softverskim odabiranjem iz baze registrovanih transakcija putem EKO SMILE kartice i aplikacije za vreme trajanja nagradne igre.

Jedan učesnik u nagradnoj igri identifikovan sa imenom i prezimenom i podacima o izvršenoj transakciji preko EKO SMILE kartice ili aplikacije može osvojiti samo jednu nagradu sa jednom transakcijom. Za ponovno učešće potrebno je da izvrši novu transakciju koja ispunjava navedene uslove.

Nedeljne nagrade

Nedeljna izvlačenja za kupovine:

 • do 09.07. u 23:59 za izvlačenje 10.07 – izvlačimo jednog dobitnika putovanja u Rim i jednog dobitnika vikend putovanja na Zlatibor.
 • do 16.07. u 23:59 za izvlačenje 17.07 - izvlačimo jednog dobitnika putovanja u Lisabon i jednog dobitnika vikend putovanja na Kopaonik.
 • do 23.07. u 23:59 za izvlačenje 24.07 - izvlačimo jednog dobitnika putovanja u Milano i jednog dobitnika vikend putovanja na Palić.
 • do 30.07. u 23:59 za izvlačenje 31.07 - izvlačimo jednog dobitnika putovanja u Amsterdam i jednog dobitnika vikend putovanja u Sokobanju.
 • do 06.08. u 23:59 za izvlačenje 07.08 - izvlačimo jednog dobitnika putovanja u Atinu i jednog dobitnika vikend putovanja u Vrnjačku Banju.

Glavne nagrade

Izvlačenje glavnih nagrada zakazano je za 16.08. gde učestvuju sve nedobitne transakcije izvršene do 15.08. u 23:59.

Obaveštavanje dobitnika

Dobitnici nagrada će biti lično obavešteni o dobijenim nagradama u nagradnoj igri telefonskim putem, nakon čega će biti potrebno da dostave popunjenu i potpisanu dokumentaciju koja im bude dostavljena sa mejl adrese marketing@hellenic-petroleum.rs. Sa iste mejl adrese će dobiti obaveštenje o datumu i načinu preuzimanja nagrada na adresi koju odredi EKO. EKO će na veb sajtu www.ekosmileklub.rs objavljivati dobitnike nagrada.

Priređivač se obavezuje da uruči izvučene nagrade dobitnicima u nagradnoj igri najkasnije u roku od 30 dana od dana završetka nagradne igre.

Sajt igre

www.ekoserbia.com/novosti/velika-eko-nagradna-igra
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x