EKO slavi 20 godina!

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Vaučer za gorivo - 1.000 litara
  • 80x EKO Smile kartica sa 1.000 poena
  • 80x Vaučer za gorivo - 50 litara

Ukupan broj nagrada: 161

Tipovi nagrada prevoz vaučer gorivo

Opis

Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Republike Srbije, koji su članovi EKO SMILE Kluba, bez obzira da li su bili članovi ili su postali članovi EKO SMILE Kluba tokom ove nagradne igre, a koji prihvataju pravila nagradne igre.
U nagradnoj igri ne mogu učestvovati zaposleni kod priređivača, članovi njihove uže porodice (bračni drug, deca, braća, sestre, roditelji zaposlenog i roditelji bračnog druga zaposlenog), sva pravna lica koja sarađuju sa priređivačem kao i lica koja su u stalnom radnom odnosu ili na drugi način radno angažovana kod pravnih lica koja sarađuju sa priređivačem i/ili lica koja su u stalnom radnom odnosu ili na drugi način radno angažovana kod pravnih lica koja na bilo koji način učestvuju u priređivanju i organizaciji nagradne igre, i/ili izvlačenju dobitaka, i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje nagradne igre.

Mehanizam

  1. Učlani se u EKO SMILE KLUB ukoliko već nisi član
  2. Izvrši transakciju registrovanu preko EKO SMILE kartice ili EKO SMILE mobilne aplikacije u periodu trajanja nagradne igre, u vidu kupovine na EKO benzinskim stanicama na teritoriji Republike Srbije: minimum 25 litara goriva, tačnije motorni benzin "95 EKOnomy" ili "EKO Racing 100" ili dizel gorivo "Diesel EKOnomy" ili "Diesel Double Filtered" ili tečni naftni gas

Učesnik u nagradnoj igri je zapravo svaka transakcija kojom je obavljena kupovina navedenih proizvoda u minimalnoj količini od 25 litara goriva, pri čemu se svaka transakcija kojom je obavljena kupovina u iznosu većim od 25 litara vodi kao jedna transakcija.

Provlačenje SMILE kartice ili mobilne aplikacije za kupovinu navedenih proizvoda u predviđenom iznosu se automatski beleži kao jedna transakcija u sistemu koja nosi svoj identifikacioni broj. Taj broj na kraju učestvuje u izvlačenju. Potrošač može učestvovati u nagradnoj igri onoliko puta koliko ima ostvarenih pojedinačnih kupovina navedenih proizvoda u minimalnoj količini od 25 litara goriva, pri čemu je provukao Smile karticu ili Smile aplikaciju.

Izvlačenje nagrada i utvrđivanje dobitaka

Dobitnici nagrada se izvlače nasumičnim softverskim odabiranjem iz baze registrovanih transakcija putem EKO Smile kartice i aplikacije za vreme trajanja nagradne igre.

Ciklusi izvlačenja nedeljnih nagrada:

  • 31.10.2022.
  • 07.11.2022.
  • 14.11.2022.
  • 21.11.2022.

Glavna nagrada se izvlači 28.11.2022. gde učestvuju svi koji su ostvarili zadatu kupovinu.

Jedan učesnik u nagradnoj igri identifikovan sa imenom i prezimenom i podacima o izvršenoj transakciji preko EKO Smile kartice ili aplikacije može osvojiti samo jednu nagradu sa jednom transakcijom. Za ponovno učešće potrebno je da izvrši novu transakciju koja ispunjava navedeni uslov. Sve transakcije koje nisu izvučene na nedeljnom nivou učestvuju u izvlačenju glavne nagrade i u ostalim nedeljnim izvlačenjima.

Obaveštavanje dobitnika i preuzimanje nagrada

Dobitnici nagrada će biti lično obavešteni o dobijenim nagradama telefonskim putem, nakon čega će biti organizovano preuzimanje nagrada na adresi sedišta EKO-a. EKO će na web sajtu ekosmileklub.rs objavljivati dobitnike nedeljnih nagrada, i po završetku nagradne igre objaviti obaveštenje da je nagradna igra završena, te da su izvučeni svi dobitnici, dok će imena dobitnika biti objavljena na pomenutom veb sajtu i u dnevnom listu "Danas" ukoliko dobitnici daju saglasnost na javno objavljivanje njihovih imena. EKO će o rezultatima obavestiti Upravu za igre na sreću na način i u roku propisanom zakonom o igrama na sreću.

Priređivač se obavezuje da uruči izvučene nagrade dobitnicima u Nagradnoj igri najkasnije u roku od 10 dana od dana završetka Nagradne igre.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik je dužan da potvrdi svoj identitet važećom ličnom kartom kao i svojom EKO Smile karticom.

Sajt igre

ekosmileklub.rs/trending/article/146
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x