Emmezeta giveaway za zaljubljene

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Aparat za kafu Nespresso Essenza Mini Red

Ukupan broj nagrada: 1

Tipovi nagrada tehnika

Opis

U kreativnom takmičenju mogu učestvovati punoletne osobe koje su srpski državljani.
U kreativnom takmičenju ne smeju učestvovati zaposleni u kompaniji organizatora, zaposleni u kompanijama koje na bilo koji način učestvuju u realizaciji kreativnog takmičenja ili su na bilo koji način povezani sa poslovanjem organizatora, kao ni članovi njihove uže porodice.

Mehanizam

Da bi učestvovali u kreativnom takmičenju korisnici moraju ispuniti sledeće zahteve:

  1. Zapratite Instagram profil @emmezeta_rs
  2. Obavezno je da učesnik lajkuje objavu kreativnog takmičenja na Instagram profilu Emmezete.
  3. Napisati u komentaru odgovarajućeg posta na Instagram profilu Emmezeta Srbija kreativan i originalan odgovor: "Označite (tagujte) voljenu osobu i napišite zašto je posebna/poseban?"

Svaki učesnik kreativnog takmičenja svojim učestvovanjem prenosi na organizatora prava korišćenja sadržaja bez vremenskog ili teritorijalnog ograničenja.

Izbor pobednika

Pobednik je korisnik koji je do 00:00 sati (do ponoći) 14. februara 2022. godine, prema obaveznim stavkama odgovori na zadatak kreativnog takmičenja, objavi najkreativniji komentar po izboru žirija.

Organizator kreativnog takmičenja će najkasnije do 00:00 sati (do ponoći) 22. februara 2022. godine objaviti pobednika na svom Instagram profilu @emmezeta_rs u obliku komentara na post u kome je objavljeno kreativno takmičenje i na sajtu (https://www.emmezeta.rs/) u obliku vesti.

Dobitnik je u obavezi da u roku od 7 dana od objave dobitnika pošalje svoje lične podatke organizatoru i to putem privatne poruke na Instagramu: ime, prezime, adresu, broj telefona i mesto prebivališta.
U slučaju da dobitnik organizatoru ne pošalje potrebne podatke, izgubiće pravo na nagradu, a nagrada se neće dodeliti.

Preuzimanje nagrade

Nagrada se preuzima u najbližem prodajnom centru Emmezeta u Srbiji (Beograd, Čačak, Niš i Novi Sad) uz pokazivanje ličnog dokumenta sa navedenim ličnim imenom i prezimenom, podacima i fotografijom, isključivo zbog utvrđivanja identiteta dobitnika.

Troškovi dostave nagrade na kućnu adresu nisu uključeni u vrednost nagrada.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik potpisuje zapisnik o preuzimanju nagrade. Rok za preuzimanje nagrade je 30 (trideset) dana od primanja pisanog obaveštenja o dobijenoj nagradi.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CZqrsksKx15
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x