Fairy i nedeljni ručak u mojoj kući

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 5x Vox mašina za pranje sudova
  • 10x Gorenje mikrotalasna rerna
  • 15x P&G poklon paket koji sadrži proizvode brendova Ariel, Fairy, Lenor i Mr Proper

Ukupan broj nagrada: 20

Tipovi nagrada ostalo bela tehnika

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa.
Zaposleni kod organizatora, P&G, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju takmičenja, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u konkursu.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koje Fairy proizvode u Mercator prodavnicama (Idea, Roda, Mercator) tokom trajanja konkursa
  2. Sačuvaj račun kao dokaz o kupovini
  3. Napiši kreativni komentar na zadatu temu "Nedeljni ručak u mojoj kući" u okviru nagradne objave na Instagram profilu Fairy Srbija (@fairy_srbija)

Izbor dobitnika

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti. Kreativne komentare bira žiri koji imenuje organizator nakon pregleda svih objavljenih komentara i utvrđivanja postojanja originalnog fiskalnog računa.

Pobednik će biti objavljen po završetku konkursa na @fairy_srbija Instagram stranici. Učesnici mogu poslati koliko god komentara žele, ali mogu osvojiti samo jednu nagradu. Nagrada nije prenosiva, niti se može dati drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Kontaktiranje dobitnika

Organizator će na kraju takmičenja kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Fairy Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48č od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke.

Organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Ako se nakon validacije dobitnika od strane organizatora, utvrdi da je učesnik narušio pravila i/ili učestvovao sa lažnih profila, ako je učesnik kompanije ili je uključen na bilo koji način u organizaciju ili sprovođenje konkursa, organizator zadržava pravo da oduzme dobitniku pravo na nagradu.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane New Moment New Ideas Company doo, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Sajt igre

www.instagram.com/p/Cirtq-iMluM
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x