Fairy - slavimo slave, osvajamo nagrade

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 2x Tehnomanija vaučer u vrednosti od 300EUR
  • 3x Nespresso aparat za kafu Inissia
  • 4x Braun Blender JB 3060
  • 8x Mr Proper set

Ukupan broj nagrada: 17

Tipovi nagrada tehnika vaučer

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa. Zaposleni kod organzatora, P&G, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju takmičenja, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u konkursu.

Mehanizam

Ukoliko želite da učestvujete u nagradnom konkursu potrebno je da:

  1. Kupite bilo koje Fairy proizvode u Univerexport objektima
  2. Sačuvate račun kao dokaz o kupovini
  3. Podelite sa nama u komentaru Instagram poruke vaš omiljeni recept za slavski kolač

Učesnici mogu poslati koliko god komentara žele, ali mogu osvojiti samo jednu nagradu.

Izbor pobednika

Pobednik ce biti izabran na osnovu kreativnosti. Kreativne komentare bira žiri nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa pravilnikom - i utvrđivanja postojanja originalnog fiskalnog računa.

Pobednik ce biti objavljen po završetku konkursa na @fairy_srbija Instagram stranici. Nagrada nije prenosiva, niti se može dati drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Na kraju takmičenja, Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Fairy Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, Organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona. Ako se nakon validacije dobitnika od strane Organizatora, utvrdi da je učesnik narušio pravila i/ili učestvovao sa lažnih profila, ako je učesnik kompanije ili je uključen na bilo koji način u organizaciju ili sprovđenje konkursa, Organizator zadržava pravo da oduzme dobitniku pravo na nagradu.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane New Moment New Ideas Company doo, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija. Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CWTTNoMKXzH
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x