Fairy štedi vreme

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Fairy igru PerSu porodični tim za čišćenje?

-

Nagrade

  • 1x Miele G 5000 SC ED mašina za pranje sudova
  • 1x Bosch MUM9BX5S22 multifunkcionalni kuhinjski aparat
  • 15x Mr Proper set za čišćenje

Ukupan broj nagrada: 17

Tipovi nagrada tehnika

Opis

Konkurs se organizuje na teritoriji cele Srbije.

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa.
Zaposleni kod Organzatora, P&G, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju takmičenja, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u konkursu.

Mehanizam

Za učestvovanje u nagradnom konkursu potrebno je da učesnici:

  • Kupe Fairy porizvode u Maxi prodavnicama, u minimalnom iznosu od 349 RSD. Račun kao dokaz o kupovini je potrebno sačuvati do kraja konkursa.
  • Na svom otključanom Instagram profilu postave fotografiju kako im Fairy pomaže da uštede vreme.
  • Koriste @fairy_srbija, @maxi_srbija i #FairySavesTime oznake.

Biranje pobednika

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti.

Pobednik će biti proglašen nakon završetka konkursa na Fairy Srbija Instagram stranici, najkasnije do 06.10. Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Na kraju takmičenja, organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Fairy Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, Organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Ako se nakon validacije dobitnika od strane Organizatora, utvrdi da je učesnik narušio pravila i/ili učestvovao sa lažnih profila, ako je učesnik kompanije ili je uključen na bilo koji način u organizaciju ili
sprovođenje konkursa, Organizator zadržava pravo da oduzme dobitniku pravo na nagradu.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena u ime P&G Srbija u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Makedonska 12, sprat I, Beograd, Srbija.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CTXRQBeqGRf
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x