Fairy u kuhinji volim da...

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Fairy igru PerSu porodični tim za čišćenje?

-

Nagrade

  • 3x Robot usisivač
  • 20x Posuđe

Ukupan broj nagrada: 23

Tipovi nagrada tehnika bela tehnika posuđe

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa.
Zaposleni kod organizatora, P&G, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju takmičenja, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u konkursu.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koje Fairy ili Mr. Proper proizvode u Delhaize prodavnicama (Tempo, Maxi i Mega Maxi) tokom trajanja konkursa
  2. Sačuvaj fiskalni račun kao dokaz o kupovini
  3. Ispod najave konkursa na Instagramu napiši kreativni komentar na zadatu temu "U kuhinji volim da"

Učesnici mogu poslati koliko god komentara žele, ali mogu osvojiti samo jednu nagradu.

Izbor dobitnika

Pobednik će biti izabran na osnovu 2 kriterijuma. Prvi je kreativnost - autori top 3 komentara dobijaju robot usisivač, dok je drugi po najvećem broj lajkova na komentar - autori top 20 komentara dobijaju posuđe.

Kreativne komentare bira žiri nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa pravilnikom i utvrđivanja postojanja originalnog fiskalnog računa. Pobednik će biti objavljen po završetku konkursa na @maxi_srbija Instagram stranici.

Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Fairy Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona. Ukoliko je nagrada oporeziva, organizator će zatražiti očitanu ličnu kartu.

Preuzimanje nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane New Moment New Ideas Company doo, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Sajt igre

www.instagram.com/p/Ct5-ZJMoSQ3
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x