Fairy X Braun X Candy

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Fairy igru Fairy i nedeljni ručak u mojoj kući?

-

Nagrade

  • 40x Candy CDPH 1L952W mašina za pranje sudova
  • 80x Braun HM3135 mikser

Ukupan broj nagrada: 120

Tipovi nagrada tehnika

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica koja imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa, građani Srbije, sa adresom u Srbiji. Zaposleni kod Organzatora, P&G, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju takmičenja, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u konkursu.

Mehanizam

Za učestvovanje u nagradnom konkursu potrebno je da učesnici:

  • Kupe Fairy proizvode u samostalno trgovinskim radnjama,
  • Sačuvaju račun kao dokaz o kupovini,
  • Na talonu odgovore na nagradno pitanje „Kako Fairy štedi tvoje vreme?”
  • Popunjen talon ubace u obeleženu kutiju

Izbor pobednika

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti. Vlasnici radnji će kontaktirati pobednike putem telefonskog poziva. Svaka radnja će imati egzekucije sa različitim periodima početka i završetka, dok će svi dobitnici biti kontaktirani u priodu do 25 dana od završetka konkursa.

Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Na kraju takmičenja, vlasnici radnji će kontaktirati potencijalne dobitnike telefonskim pozivom. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore. U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Ako se nakon validacije dobitnika od strane organizatora, utvrdi da je učesnik narušio pravila i/ili učestvovao sa lažnih profila, ako je učesnik kompanije ili je uključen na bilo koji način u organizaciju ili sprovđenje konkursa, Organizator zadržava pravo da oduzme dobitniku pravo na nagradu.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane New Moment New Ideas Company doo, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x