Fairy X DIS

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Fairy igru Fairy idealno mesto za izlet?

-

Nagrade

  • 2x CANDY CDPN 4D620PWE/E Mašina za pranje sudova
  • 3x TEFAL Mikser
  • 5x BRAUN Aparat za kuvanje FS 3000
  • 8x Mr Proper set

Ukupan broj nagrada: 18

Tipovi nagrada tehnika

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa. Zaposleni kod organizatora, P&G, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju takmičenja, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u konkursu.

Mehanizam

Za učestvovanje u nagradnom konkursu potrebno je da učesnici:

  1. Kupe Fairy proizvode u DIS prodavnicama, u minimalnom iznosu od 349 RSD.
  2. Sačuvaju račun kao dokaz o kupovini.
  3. U komentaru ispod Facebook objave koja najavljuje nagradnu igru napišu zašto su baš oni najbolji domaćini.

Izbor pobednika

Pobednik ce biti izabran na osnovu kreativnosti. Kreativne komentare bira žiri nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa pravilnikom - i utvrđivanja postojanja originalnog fiskalnog računa.

Pobednik ce biti objavljen po završetku konkursa na @fairy_srbija Instagram/Facebook stranici. Učesnici mogu poslati koliko god komentara žele, ali mogu osvojiti samo jednu nagradu. Nagrada nije prenosiva, niti se može dati drugoj osobi u zamenu za novac.

Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Dodela nagrada

Na kraju takmičenja, organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Fairy Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke.
U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane New Moment New Ideas Company doo, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija. Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Sajt igre

www.facebook.com/FairySrbija/ ...
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x