Fairy X Lilly

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Lilly igru Fairy obrni okreni?

-

Nagrade

  • 5x DeLonghi EC 7 aparat za kafu
  • 5x Braun HD 380 fen za kosu

Ukupan broj nagrada: 10

Tipovi nagrada tehnika

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa. Zaposleni kod organizatora, P&G, kao i lica koja učestvuju u organizovanju ili sprovođenju takmičenja, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u konkursu.

Mehanizam

Za učestvovanje u nagradnom konkursu potrebno je da učesnici:

  1. Kupe Fairy proizvode u Lilly drogerie, u minimalnom iznosu od 199 RSD
  2. Sačuvaju račun kao dokaz o kupovini i
  3. U komentaru ispod objave odgovore na pitanje na temu kako provode slobodno vreme sa porodicom.

Izbor pobednika

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti. Kreativne komentare bira žiri nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa Pravilnikom - i utvrđivanja postojanja originalnog fiskalnog računa.

Pobednik će biti objavljen po završetku konkursa na @fairy_srbija Instagram stranici.

Učesnici mogu poslati koliko god komentara žele, ali mogu osvojiti samo jednu nagradu.

Dodela nagrada

Nagrada nije prenosiva, niti se može dati drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Na kraju takmičenja, organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Fairy Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, Organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.
Ako se nakon validacije dobitnika od strane Organizatora, utvrdi da je učesnik narušio pravila i/ili učestvovao sa lažnih profila, ako je učesnik kompanije ili je uključen na bilo koji način u organizaciju ili sprovđenje konkursa, Organizator zadržava pravo da oduzme dobitniku pravo na nagradu.

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane New Moment New Ideas Company doo, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.
Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x