Flipni Ferdinand knedlu

Samsung

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Mobilni telefon Samsung Galaxy Z Flip5

Ukupan broj nagrada: 1

Tipovi nagrada tehnika mobilni telefon

Opis

Pravo učestvovanja na takmičenju imaju punoletna fizička lica koja imaju prebivalište na području teritorije Republike Srbije.
Na takmičenju ne mogu da učestvuju zaposleni kod organizatora i administratora, kao ni članovi njihove uže porodice, niti partneri i/ili podizvođači u vezi sa ovim takmičenjem.

Mehanizam

  1. Napravi fotografiju flip Ferdinand knedle - preporuka organizatora je da zapis u vidu fotografije bude zanimljiv, maštovit, kreativan, nesvakidašnji i autentičan
  2. Fotografiju objavi na svom Instagram profilu
  3. Uz objavu fotografije obavezno označi (taguj) profil Samsung Srbija (@samsungsrbija) i profil Ferdinand koncepta (@ferdinand_concept) i dodaj tekst (tzv. hashtag) #jointheflipside i #flipniknedlu

NAPOMENA: Instagram profil učesnika mora da bude javan.

Autorska prava

Zapis može da sadrži prikaz trećeg lica ukoliko je učesnik pribavio saglasnost lica koje snima. Objavljivanjem zapisa učesnik garantuje da je pribavio saglasnost lica u vezi sa sačinjavanjem i upotrebom zapisa u skladu sa pravilima.

Prihvatanjem pravila, učesnik koji osvoji nagradu u takmičenju saglasan je i daje pravo isključivog iskorišćavanja autorskog prava na svom zapisu (u korist organizatora), te shodno navedenom ovlašćuje organizatora da bez naknade uz navođenje inicijala učesnika kao autora zapisa, isti (zapis) oglašava/objavljuje u medijima (bez obzira na format) u svrhu promocije proizvoda Samsung Electronics i kompanije Samsung Electronics i njenih povezanih lica, u vremenskom periodu koji se određuje kao maksimalno dozvoljen u skladu sa pozitivnim propisima Republike Srbije, u neograničenom tiražu i broju izdanja (gde je primenjivo). Učesnik slanjem/objavom zapisa u skladu sa ovim pravilima, izričito potvrđuje i izjavljuje da zapis koji dostavlja/objavljuje predstavlja njegovo autorsko delo.

Učesnik je saglasan da organizator pre upotrebe zapisa u prethodno navedene svrhe ima pravo da samoinicijativno izvrši promene/dorade zapisa bez dodatne/naknadne saglasnosti ili odobrenja od strane učesnika, u meri u kojoj je neophodno prema diskrecionoj oceni organizatora.

Izbor dobitnika

Pobednička fotografija je ona koja ispunjava uslove u skladu sa ovim pravilima i koja ima najviše lajkova u periodu ove promotivne aktivnosti.

Objava dobitnika biće dana 07.10.2023. godine u 12:00 sati na Instagram stranici @ferdinand_concept tako što će organizator objaviti pobedničku fotografiju. Nakon objave pobedničke fotografije, administrator će kontaktirati dobitnika u cilju prikupljanja ličnih podataka zarad organizacije dostave/uručenja osvojene nagrade.

U cilju organizacije preuzimanja/isporuke nagrade administrator će kontaktirati dobitnika telefonski ili pisanim putem u roku od 8 (osam) dana od zvaničnog proglašenja dobitnika.

U slučaju da dobitnik:

  • ne odgovori na obaveštenje o osvajanju nagrade u roku od 5 (pet) dana,
  • ne ispunjava uslove i odredbe iz pravilnika,
  • nije naveo tačan, važeći i potpun kontakt broj mobilnog telefona i/ili ostale podatke, ili
  • nije u stanju da primi nagradu iz bilo kog razloga,

onda dobitnik gubi pravo na nagradu, dok se za navedene slučajeve nagrada dodeljuje odabirom novog dobitnika prema kriterijumima navedenim u pravilima.

Preuzimanje nagrade

Nagrada se dostavlja od strane administratora najkasnije u roku od 30 (trideset) dana od dana zvanične objave dobitnika.

Nagrada će dobitniku biti dostavljena poštom nakon proglašenja dobitnika. Takođe, moguće je da dobitnik lično preuzme nagradu ukoliko je ovaj način prethodno dogovoren sa ogranizatorom.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CvxFERLswVu
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x