Foreo UFO nagradna igra

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Uređaj FOREO UFO™ 2 mini i komplet Make My Day maski

Ukupan broj nagrada: 1

Tipovi nagrada kozmetika

Opis

Pravo učešća u nagradnom konkursu imaju fizička lica koja su navršila 18 godina starosti, koja su državljani Republike Srbije, sa prebivalištem u Republici Srbiji.
Pravo učešća na konkursu nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili po drugom osnovu angažovana na radu kod organizatora ili su po drugom osnovu angažovana kod pravnih i/ili fizičkih lica koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju konkursa i/ili imaju pristup podacima u vezi sa priređivanjem konkursa, kao ni njihovi supružnik ili vanbračni partner, roditelji i deca.

Mehanizam

  1. Zaprati Instagram profile @harpersbazaarserbia i @foreo_official
  2. Ispod nagradne objave na Instagramu ostavi kreativni komentar na temu "Zašto bi baš ti trebalo da osvojiš komplet FOREO UFO™ 2 mini i Make My Day maske"

Sadržaj poruke učesnika nagradnog konkursa ne sme biti uvredljiv i ne sme da narušava imidž brenda i kompanije.

Postupak utvrđivanja dobitaka

Svi prijavljeni učesnici učestvuju u izboru za nagradu, a jedan dobitnik odabraće se na osnovu komentara koji imaju najviše lajkova.

Dobitnik nagrade će biti objavljen: na Harper's Bazaar Serbia Instagram profilu dana 28.07.2022. godine.

Predaja nagrada

Organizator će na Harper's Bazaar Serbia Instagram profilu objaviti rezultate konkursa i informaciju o autorima pobedničkih prijava. Organizator će po završetku konkursa, uručiti nagrade u roku 10 (deset) dana od dana obaveštavanja dobitnika.

Učesnik koji dobije nagradu će biti kontaktiran od strane organizatora putem inbox-a na Instagramu. Prilikom obaveštavanja, organizator će pobedniku tražiti neophodne lične podatke i obavestiti ih o datumu realizovanja nagrade. Prilikom realizovanja nagrade, pobednik dokazuje svoj identitet podnošenjem na uvid ličnog dokumenta iz kojeg je vidljivo ime i prezime lica.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CgOx2TzquCc
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x