Frikom Back to school

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1 mesto: za svakog učenika odeljenja ranac sa tablet računarom LENOVO Tab M7 1 16GB LTE, pernicom i školskim priborom, Frikom sveske kao i sladoled
  • 2. i 3. mesto – sladoled za celo odeljenje
Tipovi nagrada tehnika tablet hrana

Opis

Pravo učestvovanja u Konkursu imaju školska odeljenja svih osnovnih i srednjih škola sa sedištem u Republici Srbiji. U ovom Konkursu, školska odeljenja učestvuju kolektivno, zajedničkim kreativnim radom i tako se i prijavljuju u skladu sa instrukcijama u nastavku.

Mehanizam

Iskoristite omote, štapiće, čašice, poklopce i kutije vaših omiljenih Frikom sladoleda da zajedno sa drugarima iz odeljenja napravite bilo šta što izmaštate.

Vaše radove (figurice, kolaže, crteže ili bilo koji drugi oblik koji je predmet zajedničkog kreativnog rada) uslikajte i pošaljite na skolarci@frikom.rs do 19.09.2021.
Školsko odeljenje, kao Učesnika ovog konkursa, može prijaviti bilo koji učenik, učitelj/učiteljica ili razredni starešina navedenog odeljenja uz dostavljanje fotografije ili videa kreativnog rada koji je napravljen od Frikom ambalaže.

Potrebno je da pored rada pošaljete i sledeće informacije:

  • Ime i prezime onoga ko prijavljuje rad
  • Kontakt telefon i email (ukoliko ste maloletni, potrebno je dostaviti kontakt telefon roditelja, odnosno staratelja)
  • Naziv škole sa adresom i mestom u kome se nalazi vaše odeljenje
  • Oznaka školskog odeljenja (primer VII/2).

Biranje pobednika

Radovi će biti objavljeni 20.09.2021. na zvaničnoj Frikom Facebook stranici gde će biti organizovati glasanje radi odabira najboljih kreativnih radova. Tri najkreativnija rada, sa najvećim brojem glasova, osvajaju poklone.

Glasanje će se odvijati u periodu od 20.09. do 26.09.2021.godine.

Broj glasova podrazumeva broj “lajkova” na određenom kreativnom radu prijavljenih odeljenja, te će, po završetku konkursa, biće nagrađena tri kreativna rada sa najvećim brojem glasova, odnosno ”lajkova” na zvaničnoj Facebook stranici Frikoma.

Dobitnici poklona će biti objavljeni 27.09.2021. godine na Frikom Facebook stranici, nakon čega će srećni dobitnici biti kontaktirani radi dogovora oko preuzimanja poklona.

Preuzimanje poklona

Poklone nije moguće zameniti za gotov novac, drugu robu ili uslugu.

Nakon objave dobitnika će kontakt centar koji je angažovan od strane Organizatora pozivati dobitnike poklona radi dogovora oko preuzimanja.

Uručivanje će biti sprovedeno u školi u kojoj se nalazi školsko odeljenje koje osvoji poklon, a samo ukoliko to budu dozvoljavali uslovi epidemije izazvani korona virusom.
Ukoliko takvo uručivanje ne bude moguće iz gore navedenog razloga, pokloni za sve đake odeljenja dobitnika biće poslati na njihove kućne adrese.

Sajt igre

www.frikom.rs/rs/novosti/back-to-school
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x