Frikom Kapri te vodi na more

Frikom

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Vaučer Kontiki Travel za putovanje u vrednosti od 1.000 EUR (može se iskoristiti najkasnije do 31.12.2022. godine za pokriće troškova putovanja po svom izboru iz ponude i u organizaciji turističke agencije Kontiki Travel)

Ukupan broj nagrada: 1

Tipovi nagrada putovanje vaučer

Opis

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva lica, korisnici društvene mreže Instagram.

Mehanizam

  1. Zaprati Instagram profil @frikomsrbija
  2. U komentaru ispod nagradne objave www.instagram.com/p/Cge8kLeFCtY podelite svoju originalnu viziju leta sa Kaprijem

Izbor dobitnika

Žiri će nakon 02.08.2022. izabrati 5 najinspirativnijih i najkreativnijih komentara, na osnovu kojih će napraviti kratke animirane priče i putem "story" objave (5 priča – 5 story objava) će ih, dana 07.08.2022. godine objaviti na svom zvaničnom Instagram profilu.

Prilikom objave kratkih animiranih priča putem "story" objave, organizator će označiti, odnosno, potpisati autore 5 najzanimjivijih priča i pozvati korisnike društvene mreže Instagram da lajkuju najzanimljiviju priču i na taj način izglasaju pobednika konkursa. Lajkovanje/glasanje će trajati tokom perioda predviđenog za trajanje "story" objave prema pravilima društvene mreže Instagram odnosno 24 časa.

Pobednik je korisnik čija je priča izabrana kao najinspirativnija i najkreativnija od strane žirija, a potom je ta priča dobila najviše lajkova/glasova.

Dana 09.08.2022. godine putem "story" objave na zvaničnom Instagram profilu organizatora biće objavljen izabrani dobitnik nagrade (poklon vaučer u vrednosti od 1.000 EUR radi pokrića troškova putovanja u saradnji sa agencijom Kontiki Travel).

Preuzimanje nagrade

Nakon objave dobitnika nagrade, zvanični Instagram profil organizatora će putem direktne poruke stupiti u kontakt sa licem, koje je dobitnik radi dogovora oko preuzimanja nagrade, odnosno ostavljanja kontakt podataka.

Frikom, kao Organizator, sprovodi uručivanje nagrade dobitniku na osnovu dostavljenih kontakt podataka, u saradnji sa turističkom agencijom Kontiki Travel & Services d.o.o

Poklon vaučer nije moguće zameniti za gotov novac, drugu robu ili uslugu, niti je moguće koristiti ga za pokriće troškova putovanja, koje nije u ponudi i organizaciji turističe agencije Kontiki.

Sajt igre

www.instagram.com/p/Cge8kLeFCtY
Gost
1 Komentar
gGordana Tomkovic
gGordana Tomkovic
 pre 10 meseci
Predivna ideja Kontikija,ako neko kao ja sanja putovanja i bukvalno za njhi bio dao sve/pogotovo leovanja/.Samo jos da dovoljno animiram svojim tekstom,osvojim ako je ikako moguce nagradu koja me općinjava.Pozdrav do nadam se mog ostvarenja sna!!!
1
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x