Frikom nagradna igra za celu porodicu

Frikom

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 1x Automobil Toyota YARIS CROSS MY22 1.5VVT-iE 5D M/T6, oprema Sport, zapremina motora 1.490 ccm, snaga motora 92 kW, godina proizvodnje 2023, broj mesta za sedenje 5, boja crvena metali i crni krov
 • 45x Mobilni telefon Apple iPhone 14 128GB Midnight mpuf3sx/a

Ukupan broj nagrada: 46

Tipovi nagrada prevoz tehnika automobil mobilni telefon

Opis

Sva punoletna fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije) imaju pravo da učestvuju u nagradnoj igri, izuzev lica zaposlenih kod priređivača, u privrednom društvu PRIVREDNO DRUŠTVO FCB AFIRMA MARKETING I KONSALTING DOO BEOGRAD, ul. Cara Dušana br. 42, matični broj: 17089986 i u marketinškim agencijama koje je priređivač angažovao u promociji nagradne igre, zaposlenih u drugim privrednim društvima koja na bilo koji način učestvuju u promociji i organizaciji nagradne igre kao i članova njihovih najužih porodica (supružnici, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Proizvodi

Quattro sladoledi čija kupovina kvalifikuje za učešće u ovoj nagradnoj igri su:

 • Quattro Čokolada 1650 ml
 • Quattro Plazma 1650 ml
 • Quattro Zuppa 1650 ml
 • Quattro Pistaći 1650 ml
 • Quattro Dream 1650 ml
 • Quattro Light – redesign 1650 ml
 • Quattro Najlepše želje 1650 ml
 • Quattro Kapri 1650 ml
 • Quattro Klasik 900 ml
 • Quattro Banana split 900 ml
 • Quattro Nugatino 900 ml
 • Quattro Nostalgija 1600 ml

Mehanizam

 1. Ostvari pojedinačnu kupovinu bilo kojih od gore navedenih Frikom „Quattro“ sladoleda bez obzira na vrednost pojedinačne kupovine
 2. Fiskalni račun sačuvaj za sve vreme trajanja nagradne igre, kao i nakon njenog završetka sve do 30.08.2023. godine
 3. Prijavi kupovinu na jedan od dva načina:
  • Pošalji SMS poruku na četvorocifreni broj 2224 sa PFR brojem fiskalnog računa i svojim ličnim podacima: PFR_BROJ_RAČUNA(razmak)IME(razmak)PREZIME(razmak)GRAD
   (primer: 9ZLFVRE9-9ZLFVRED9-77029 Mira Škorić Subotica)
  • Unesi PFR broj fiskalnog računa i svoje lične podatke na internet strani quattronagrade.frikom.rs

SMS poruka se tarifira po ceni standardnog SMS-a.

Izvlačenje dobitnika

Objavljivanje dobitnika nagrada biće vršeno na internet strani quattronagrade.frikom.rs najkasnije u roku od 15 dana od dana izvlačenja.

Jedno lice ne može biti dobitnik DNEVNE nagrade više puta. Dobitnik DNEVNE nagrade može biti dobitnik GLAVNE nagrade.

Biće izvučena po tri rezervna dobitnika za glavnu nagradu, dok će za svaku dnevnu biti izvučeno po deset rezervnih dobitnika.

Glavna nagrada

Izvlačenje dobitnika GLAVNE nagrade biće vršeno:

 • 30.07.2023. godine u 15:00 časova (učestvuju sva lica sa ispravnim prijavama)

Dnevne nagrade

Izvlačenje dobitnika DNEVNE nagrade biće vršeno svakog dana počev od 16.06.2023. godine u 09:00 časova tokom trajanja, te će se shodno tome dnevno izvlačiti po 1 DNEVNA nagrada.

Učestvuju lica koja su poslala prijavu prethodnog dana od dana izvlačenja DNEVNE nagrade u periodu od 00:01 časova od 23:59 časova. Poslednjeg dana trajanja nagradne igre tj. 30.07.2023. godine izvlačenje dnevne nagrade će se vršiti u 15:00 časova i učestvuju lica koja su tog dana poslala SMS na broj 2224 ili izvršila Web registraciju sa odgovarajućim sadržajem u periodu od 00:00 časova do 14:00 časova.

Obaveštavanje dobitnika

Glavna nagrada

Priređivač će dobitnika obavestiti pozivanjem navedenog broja mobilnog telefona minimum dva uzastopna dana za redom u različito vreme, a ukoliko se dobitnik ne javi na telefonski poziv priređivača, priređivač će mu poslati SMS kojim će ga obavestiti da je dobitnik nagrade u ovoj nagradnoj igri i pozvati ga da se javi najkasnije u roku od 5 dana (najkasnije do 07.08.2023. do 15č) od dana prijema SMS-a, na telefon priređivača na broj 080/044-4002 u vremenu od 07:00 do 15:00 časova, od ponedeljka do petka, osim u vreme državnih praznika, i ovlašćenom licu priređivača saopšti adresu prebivališta i pošalje fotografiju računa na e-mail adresu info@quattronagrade.frikom.rs.

Ukoliko se dobitnik nagrade ne javi priređivaču u ostavljenom roku, gubi pravo na nagradu, koja će biti dodeljena rezervnom dobitniku

Dnevne nagrade

Odmah nakon utvrđivanja dobitnika DNEVNE nagrade, priređivač će obavestiti potencijalnog dobitnika SMS-om na broj mobilnog telefona sa kog je poslao SMS ili izvršio WEB registraciju za učešće u nagradnoj igri i pozvati ga da i roku od 48 časova od dana prijema SMS poruke pošalje fotografiju računa na e-mail adresu info@quattronagrade.frikom.rs.

Ukoliko se dobitnik ne javi u ostavljenom roku, gubi pravo na nagradu, te se ista ima dodeliti sledećem rezervnom dobitniku.

Preuzimanje nagrada

Glavna nagrada

Priređivač će GLAVNU nagradu dobitniku dodeliti najkasnije do 30.08.2023. godine. Ukoliko tako odluči priređivač će GLAVNU nagradu dobitniku dodeliti na svečanosti koju će specijalno organizovati za tu priliku. Mesto i vreme održavanja svečanosti dobitniku će biti saopšteni prilikom obaveštenja o osvojenoj nagradi. U suprotnom, dobitnik će prilikom obaveštenja o osvojenoj nagradi biti obavešten i o načinu preuzimanja iste. Troškove nastale u vezi preuzimanja GLAVNE nagrade snosi isključivo dobitnik.

Dnevne nagrade

Priređivač će dobitnicima DNEVNIH nagrada iste dostaviti putem kurirske službe po svom izboru na adresu koju dobitnik bude naznačio, a koja se isključivo nalazi u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije) i to najkasnije do 30.08.2023. godine.

Prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik nagrade je dužan da potpiše izjavu o prihvatanju nagrade.

Sajt igre

quattronagrade.frikom.rs
Gost
9 Komentara
Bota
Bota
 pre 3 meseca
Ovo malo liči na prevaru ili totalni organizacioni fail. SMS servis na 2224 ne radi, stiže obaveštenje da "Servis trenutno nije podržan" a prijava na sajtu igre ne prolazi kod SMS verifikacije broja telefona. Podrška kaže "da je sve u najboljem redu" i da "ta greška ne znači ništa, to je samo onako", a mobilni provajder kaže da je do njih sve kako treba ali da ne znaju ništa o svervisu na ovom broju. Uprava za igre na sreću will like this!
Bota
Bota
 pre 3 meseca
Sa ovom igrom nešto nije u redu, a odgovori sa Call centra u najboljem zbunjuju?! Pri slanju SMS-a na 2224 stiže odgovor „Servis trenutno nije podrzan“, a pri pokušaju prijave na sajtu ne prolazi SMS verifikacija broja. Podrška kaže „da je sve u redu“, mobilni oprator da oni ne znaju za servis na ovom broju, a u Pravilima igre nema ograničenja za mobilne operatere u Srbiji, sem da Kosovo ne učestvuje?! Fijasko ili prevarica, pitanje je sad?
Miroslav
Miroslav
 pre 3 meseca
Pokušavam da prijavim račun, ali ne uspevam???
Miroslav
Miroslav
 pre 3 meseca
Ja ubacim sve podatke i dobijem odgovor-sva polja su obavezna, liči mi na neku prevaru???
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 3 meseca
Nije prevara, samo programer koji je radio nije dobro uradio posao pa nemaš povratnu informaciju šta ne valja...

Verovatno nisi dobro uneo neko polje, proveri da li si uneo npr telefon u formatu kako je prikazano
OLIVERA
OLIVERA
 pre 3 meseca
Šta se unosi u polje posle broja telefona?SMS ne radi o čemu se radi?Gde se vrši registracija za nagradnu igru?Mogućnost ne postoji ni za šta!
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 3 meseca
Posle broja telefona se unosi PFR broj sa fiskalnog računa
Jovana
Jovana
 pre 3 meseca
PFR broj racuna u svakom redu po jedan deo od tri dela koji dele crte
Saša
Saša
 pre 2 meseca
Ja sam vise puta slao prijavu za nagradnu igru i svaki put je "prijava bila uspešna". Bar taj deo funkcioniše... Proverite samo da ste sve dobro uneli i trebalo bi da bude u redu...
9
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x