Gillette doživi leto

Gillette

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Gillette igru Gillette sećate li se svog prvog brijanja??

-

Nagrade

  • 5x Carpisa kofer
  • 6x Vaučer Knjižare Delfi u vrednosti od 6.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 11

Tipovi nagrada vaučer knjiga

Opis

Nagradni konkurs je otvoren samo za fizička lica starija od 18 godina, korisnike otvorenih Instagram naloga, sa prebivalištem u Srbiji, bez Kosova i Metohije, koja u potpunosti ispunjavaju sve ovde navedene uslove za učešće.
Zaposleni kod organizatora, kao i osobe koje direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa, uključujući članove njihove uže porodice (supružnici, deca i roditelji) ne mogu učestvovati.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koji Gillette ili Gillette Venus proizvod u DM drogeriji
  2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre
  3. U komentaru ispod nagradne objave napiši kreativan komentar na temu zašto voliš leto

Jedan isti komentar može biti postavljen samo jednom tokom konkursa od strane jednog učesnika, a svaki učesnik ima pravo da postavi neograničen broj svojih komentara.

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Izbor dobitnika

Imena jedanaest najuspešnijih učesnika će biti objavljena u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti i to putem objave storija sa označenim imenima najuspešnijih učesnika na instagram nalogu @gillette_rs.

Nakon objave storija sa tagovanim profilima potencijalno najuspešnijih učesnika, potrebno je da se isti u roku od pet dana jave putem DM poruka (direct massages) Instagram naloga. Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove na obaveštenje u roku od pet dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa, nagrade ostaju organizatoru.

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CflcBlFKqXA
Gost
2 Komentara
Todor
Todor
 pre godinu
Ja se pitam dali je stigo moj kod
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre godinu
Ako misliš na onaj kod koji si poslao u komentaru, taj kod nije stigao gde treba jer se kodovi ne šalju preko komentara u nijednoj igri. Moraš ponovo da pošalješ kod, samo ovog puta pročitaj mehanizam za prijavljivanje da vidiš gde se šalje kod.
2
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x