Gillette Mercator

Gillette

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 4x Samsung Galaxy Tab A8 (jedan nedeljno)
  • 12x JBL Wave 100 bežične slušalice (tri nedeljno)

Ukupan broj nagrada: 16

Tipovi nagrada zvučnik tehnika tablet

Opis

Na konkursu mogu učestvovati fizička lica - stariji od 18 godina, koja imaju prebivalište u Srbiji, bez Kosova i Metohije.
Zaposleni kod organizatora i bilo koje kompanije koja je uključena u realizaciju bilo koje radnje vezane za organizaciju i sprovođenje konkursa kao ni članovi njihovih porodica, ne mogu učestvovati u konkursu.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koji Gillette proizvod u vrednosti od najmanje 499 RSD u bilo kom Mercator, Roda ili Idea objektu na teritoriji Republike Srbije
  2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja konkursa
  3. Izradi i na svoj otključani Instagram profil postavi svoju fotografiju/video i pokaži tvoj omiljeni stil brade uz obavezno označavanje #GilletteMercator
Namenjeno korisnicima Instagram mreže koji poseduju lične aktivne Instagram profile koji moraju biti otvoreni, odnosno dostupni za javni pregled, na kojima je podešena opcija mogućnosti tagovanja.

Učesnici čiji profili su nastali samo za potrebe učešća u konkursu, koji su bez pratilaca ili prate mali broj ljudi ili se na drugi način pokaže da nisu realni niti aktivni te da ne ispunjavaju uslove ovog konkursa, biće diskvalifikovani.

Foto/video

Instagram story kao format ne učestvuju u konkursu i neće biti uzeti u obzir.

Fotografija/video moraju biti originalni, zabranjeno je korišćenje tuđih fotografija/videa, montaža ili bilo koje modifikovanje istih. Sadržina i originalnost fotografije/videa je isključiva odgovornost učesnika.

Izbor dobitnika

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Žiri koji će biti imenovan od strane organizatora izabraće 16 najkreativnijih fotografija/videa koje odgovaraju temi konkursa i učesnici koji su ih postavili ukoliko ispunjavaju sve uslove iz ovih pravila osvajaju neku od nagrada.

Najuspešniji učesnici će biti utvrđivani na dane:

  • 17.07.2023. za period učešća od 10.07. do 16.07.
  • 24.07.2023. za period učešća od 17.07. do 23.07.
  • 31.07.2023. za period učešća od 24.07. do 30.07.
  • 05.07.2023. za period učešća od 31.07. do 05.07.

Kontaktiranje dobitnika

Imena najuspešnijih učesnika će biti objavljena u formi story-ja na profilu @gillette_rs u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti učešća.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove nakon objave, putem slanja DM (direct massage) profilu @gillette_rs u roku od pet dana od dana objave story obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa nagrade ostaju organizatoru.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom, a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CugnSopor8E
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x