Gillette nagradi svoje samopouzdanje

Gillette

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 3x Sony PlayStation 5 sa FIFA 2022
  • 50x Oficijalna lopta reprezentacije Srbije

Ukupan broj nagrada: 53

Tipovi nagrada tehnika igračka konzola sportska oprema

Opis

Konkurs je otvoren samo za fizička lica starija od 18 godina, vlasnike aktivnih i javno podešenih Instagram naloga, sa prebivalištem u Srbiji, bez Kosova i Metohije (u daljem tekstu: „Učesnici“), koja u potpunosti ispunjavaju sve ovde navedene uslove za učešće i koja su u mogućnosti da u potpunosti realizuju nagrade na način i pod uslovima kako je predviđeno pravilima ovog kreativnog konkursa.
Zaposleni kod organizatora, kao i osobe koje direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa, uključujući članove njihove uže porodice (supružnici, deca i roditelji) ne mogu učestvovati na konkursu.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koji Gillette proizvod, u bilo kom Mercator objektu na teritoriji Republike Srbije
  2. Sačuvaj fiskalni račun o tome do kraja konkursa (prikaz fiskalnog računa biće diskvalifikacioni uslov za ostvarivanje prava na nagradu)
  3. Ispod nagradne objave opiši u komentaru na što kreativniji način svoju rutinu brijanja uz obavezno pominjanje Gillette proizvoda koji koristiš
  4. Pored opisa neophodno je da učesnik označi #ConfidenceAlwaysWins i #Gillette_Mercator

Komentar mora sadržati isključivo opis taktike i navedene hashtagove, a može sadržati i emoji stickere.

Sa jednog Instagram profila može biti ostavljen samo jedan komentar sa kreativnim opisom rutine brijanja. Ukoliko sa jednog profila bude više poruka – komentara, u obzir će biti uzet samo komentar koji je hronološki prvi postavljen.

Potrebno je da Instagram profili učesnika budu podešeni tako da imaju mogućnost da budu tagovani (u cilju objave najkreativnijih učesnika).

Izbor dobitnika

Žiri će pregledati i zajednički izabrati 53 najkretivnijih komentara koji u celosti odgovaraju temi konkursa.

Imena najuspešnijih učesnika će biti objavljena u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti na Instagram profilu @gillette_rs i to putem story objava sa tagovanim profilima najuspešnijih učesnika, pa je neophodno da učesnici na svojim profilima postave opciju dostupnosti tagovanja.

Nakon objave storija sa profilima dobitnika, gde će biti tagovani profili potencijalno najuspešnijih učesnika, potrebno je da se isti u roku od pet dana jave putem DM poruka (direct messages) Instagram profila @gillette_rs, radi provere ispunjenosti svih uslova za učešće i realizacije nagrada, kada će biti neophodno da učesnici prilože originalne fiskalne račune kao dokaz o kupovini Gillette proizvoda.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove na obaveštenje u roku od pet dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa, ili da nije u mogućnosti da nagradu realizuje na način koji je predviđen ovim pravilima, nagrade zadržava organizator i može ih dodeliti sledeće plasiranom učesniku, bez bilo kakvih obaveza prema prethodno plasiranom.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CiuRNtoqTMD
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x