Gillette - Najbolja brada Instagrama

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Gillette igru Gillette njihovo samopouzdanje zaslužuje podršku?

-

Nagrade

 • 2x Laptop MacBook Air 256 GB
 • 5x King C. Gillette poklon paket

Ukupan broj nagrada: 7

Tipovi nagrada laptop ostalo tehnika

Opis

Na konkursu mogu učestvovati samo punoletna fizička lica koja imaju prebivalište u Srbiji, bez Kosova i Metohije.
Zaposleni kod Organizatora i bilo koje kompanije koja je uključena u organizaciju i sprovođenje konkursa kao ni članovi njihovih porodica, ne mogu učestvovati u konkursu.

Mehanizam nagradne igre

Učesnik treba u toku nagradnog konkursa da:

 1. Kupi bilo koji King C. Gillette proizvod u DM drogerijama na teritoriji Republike Srbije i sačuvaj do kraja konkursa fiskalni račun o tome.
 2. Izradi fotografiju kojom treba što kreativnije da pokaže zašto njegova brada mora da ponese titulu najbolje brade Instagrama.
 3. Na svoj otključani instagram profil postavi izrađenu fotografiju uz obavezne oznake @gillette_rs i #NajboljaBradaInstagrama.

Fotografija mora biti u skladu sa propozicijama konkursa i svi navedeni uslovi su postavljeni kumulativno (moraju svi biti ispunjeni da bi učešće bilo validno).

Jedna ista fotografija može biti postavljena samo jednom tokom konkursa od strane jednog učesnika, a svaki učesnik ima pravo da postavi neograničen broj fotografija.

Na fotografiji se mogu pojavljivati i treća lica uz poštovanje teme konkursa i u tom slučaju učesnik garantuje da ima saglasnost da postavi fotografiju sa likom trećeg lica, odnosno organizator neće biti odgovoran za bilo kakve prigovore ili zahteve trećih lica ovim povodom. Sadržina fotografije je isključiva odgovornost Učesnika.

Objava maloletnih lica na fotografijama nije dozvoljena.

Instagram video, story kao format ili instagram tv prikaz, ne učestvuju u konkursu i neće biti uzeti u obzir. Fotografija mora biti originalna, zabranjeno je korišćenje tuđih fotografija, montaža ili bilo koje modifikovanje istih.

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Uslovi za fotografiju

 1. Mora biti originalna i realna, istiniti, sa temom konkursa.
 2. Mora biti bez tekstova, logotipa, brendova ili bilo kojih drugih sadržaja koji bi mogli uključivati autorska prava koja ne pripadaju učesniku.
 3. Mora se odnositi isključivo na temu konkursa.
 4. Ne sme sadržati vulgarne, neprimerene prikaze, fotografije koji prikazuju ili podstiču nasilje, niti smeju predstavljati uvredu ili neprijatnost za bilo koga.
 5. Na njoj se ne smeju nalaziti maloletna lica.
 6. Ne sme ni na jedan način biti korišćena za kršenja ili pokušaj kršenja zakona ili prava trećih lica, kao ni za propagiranje, agitovanje, reklamiranje u bilo koje svrhe, od strane učesnika.
 7. Ne sme da prikazuje konzumiranje duvana ili alkohola, evidenciju o vožnji, da promoviše mržnju ili neodgovorno ponašanje, itd.
 8. Ne sme da prikazuje bogohulne, klevetničke, nepristojne, seksualno eksplicitne, opscene, uvredljive, politički i / ili kulturno osetljive sadržaje, ili na bilo koji način da promoviše nasilje, mizoginiju ili upućuju na nezakonite aktivnosti, ili promovišu diskriminaciju na osnovu rase, vere, pola, nacionalnog porekla, telesnog invaliditeta ili starosti, ili kojim se krše prava trećeg lica ili zakona ili koji organizatora stavlja u nepovoljni kontekst.

Biranje pobednika

Sedam najkreativnijih fotografija biće izabrane od strane žirija imenovanog od strane organizatora nakon pregleda svih fotografija.

Imena sedam najuspešnijih učesnika će biti objavljena u bio delu profila @gillette_rs u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti učešća.
Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove nakon objave, putem slanja DM @gillette_rs (direct massage) na obaveštenje u roku od pet dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa nagrade ostaju organizatoru.

Nagradu nije moguće zameniti za drugu nagradu ili za novac.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CTRhPRusTBF
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x