Gillette njihovo samopouzdanje zaslužuje podršku

Gillette

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Gillette igru Gillette sećate li se svog prvog brijanja??

-

Nagrade

  • 3x Upoznavanje (zajedno sa jednim svojim prijateljem) sa selektorom reprezentacije *
  • 2x Sony PlayStation 5 + FIFA 2022
  • 30x Dres fudbalske reprezentacije Srbije (15 dresova u veličini L i 15 dresova u veličini XL)

* Upoznavanje će biti organizovano na mestu koje organizator odredi o čemu će učesnici ( dobitnici nagrade) biti obavešteni blagovremeno. Organizator neće refundirati putne troškove od mesta prebivališta do Beograda i nazad.

Ukupan broj nagrada: 35

Tipovi nagrada ostalo tehnika garderoba igračka konzola sportska oprema

Opis

Konkurs je otvoren samo za fizička lica starija od 18 godina, vlasnike aktivnih i javno podešenih Instagram naloga, sa prebivalištem u Srbiji, bez Kosova i Metohije, koja u potpunosti ispunjavaju sve navedene uslove za učešće i koja su u mogućnosti da u potpunosti realizuju nagrade na način i pod uslovima kako je predviđeno pravilima ovog kreativnog konkursa.
Zaposleni kod organizatora, kao i osobe koje direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa, uključujući članove njihove uže porodice (supružnici, deca i roditelji) ne mogu učestvovati na konkursu.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koji Gillette ili King C. Gillette proizvod u bilo kom objektu DM drogerija na teritoriji Republike Srbije
  2. Sačuvaj fiskalni račun o tome (prikaz fiskalnog računa biće diskvalifikacioni uslov za ostvarivanje prava na nagradu) do kraja konkursa
  3. Ispod nagradne objave na Instagramu opiši taktiku koju bi pred odlazak na Svetsko prvenstvo podelio sa fudbalskom reprezentacijom Srbije da se nalaziš u ulozi selektora

Komentar mora sadržati isključivo opis taktike i navedene tagove i hashtagove, a može sadržati i emoji stickere.

Sa jednog Instagram profila može biti ostavljena samo jedna poruka sa opisom taktike. Ukoliko sa jednog profila bude više poruka tj. komentara, u obzir će biti uzet samo komentar koji je hronološki prvi postavljen.

Potrebno je da Instagram profili učesnika budu podešeni tako da imaju mogućnost da budu tagovani (u cilju objave najkreativnijih učesnika).

Izbor dobitnika

Žiri će pregledati i zajednički izabrati 35 najkretivnijih komentara koji u celosti odgovaraju temi konkursa.

Imena najuspešnijih će biti objavljena u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti na Instagram profilu @gillette_rs i to putem story objava i u story highlights-ima sa tagovanim profilima najuspešnijih učesnika, pa je neophodno da učesnici na svojim profilima postave opciju dostupnosti tagovanja.

Nakon objave storija sa profilima dobitnika, gde će biti tagovani profili potencijalno najuspešnijih učesnika, potrebno je da se isti u roku od pet dana jave putem DM poruka (direct messages) Instagram profila @gillette_rs, radi provere ispunjenosti svih uslova za učešće i realizacije nagrada, kada će biti neophodno da učesnici prilože originalne fiskalne račune kao dokaz o kupovini Gillette proizvoda.

Dodela nagrada

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove na obaveštenje u roku od pet dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz Konkursa, ili da nije u mogućnosti da nagradu realizuje na način koji je predviđen ovim pravilima, nagrade zadržava organizator i može ih dodeliti sledeće plasiranom učesniku, bez bilo kakvih obaveza prema prethodno plasiranom učesniku.

Danom preuzimanja nagrada odnosno nepreuzimanjem nagrade – Sony Playstation i dresova iz bilo kog razloga u ostavljenom roku, prestaju sve dalje obaveze organizatora prema dobitniku nagrade.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CjAyErKq-v8
Gost
1 Komentar
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 11 meseci
Organizator je produžio prijavu za nagradnu igru do 30.10.2022.
1
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x