Gillette omiljeni rituali

Gillette

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x BPM poklon kartica u vrednosti od 500 EUR
  • 2x Dolce Gusto aparat za kafu
  • 10x Cineplexx vaučer od 3.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 13

Tipovi nagrada bela tehnika vaučer

Opis

Konkurs je otvoren za fizička lica starija od 18 godina, vlasnike aktivnih i javno podešenih Instagram naloga, sa prebivalištem u Srbiji, bez Kosova i Metohije.
Zaposleni kod organizatora, kao i osobe koje direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa, uključujući članove njihove uže porodice (supružnici, deca i roditelji) ne mogu učestvovati na konkursu.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koji Gillette ili Gillette Venus brijač i/ili dopunu brijača u bilo kom DM drogerie objektu na teritoriji Republike Srbije u toku trajanja nagradnog konkursa
  2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre
  3. U Instagram komentaru ispod nagradne objave napiši koji su tvoji omiljeni svakodnedni rituali i zbog čega?

Sa jednog Instagram profila može biti ostavljena samo jedan komentar sa kreativnim opisom. Potrebno je da Instagram profili učesnika budu podešeni tako da imaju mogućnost da budu tagovani (u cilju objave najkreativnijih učesnika).

Izbor dobitnika

Imena najuspešnijih učesnika će biti objavljena u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti na Instagram stranici @gillette_rs i to putem story objava sa tagovanim profilima najuspešnijih učesnika.

Nakon objave storija sa profilima dobitnika, potrebno je da se isti u roku od pet dana jave putem DM poruka (direct messages) Instagram profila @gillette_rs, radi provere ispunjenosti svih uslova za učešće i realizacije nagrada, kada će biti neophodno da učesnici prilože originalne fiskalne račune kao dokaz o kupovini potrebnih Gillette odnosno Gillette Venus proizvoda u objektima DM drogerie tokom trajanja konkursa.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CsBozW7obTR
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x