Gillette slavi ljubav sa nama!

Gillette

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Apple Watch (za nju i njega)
  • 10x Cineplexx vaučer od 3.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 11

Tipovi nagrada tehnika vaučer

Opis

Konkurs je otvoren samo za punoletna fizička lica, korisnike otvorenih Instagram naloga, sa prebivalištem u Srbiji (bez Kosova i Metohije).
Zaposleni kod organizatora, kao i osobe koje direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa, uključujući članove njihove uže porodice ne mogu učestvovati na konkursu.

Mehanizam

Da bi učestvovali potrebno je da:

  1. Kupite bilo koji Gilette i Gillete Venus brijač ili dopunu brijača, u bilo kojoj Lilly drogeriji na teritoriji Republike Srbije
  2. Sačuvate fiskalni račun o tome do kraja konkursa. Prikaz fiskalnog računa biće diskvalifikacioni uslov za ostvarivanje prava na nagradu
  3. Posetite @gillette_rs Instagram nalog i u komentaru ispod objave o ovom konkursu, napišite što krativniji odgovor na pitanje "Kako ste upoznali vašu voljenu osobu?"

Jedan komentar (opis događaja) može biti postavljen samo jednom tokom konkursa od strane jednog učesnika, a svaki učesnik ima pravo da postavi neograničen broj svojih komentara.

Radi učešća u konkursu u obzir će biti uzimani samo komentari koji se odnose na temu konkursa, a svi drugi neće biti uzeti u obzir i mogu biti obrisani.

Izbor dobitnika i dodela nagrada

Imena 11 najuspešnijih će biti objavljena u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti i to putem objave storija sa tagovanim imenima najuspešnijih učesnika na Instagram nalogu @gillette_rs.

Nakon objave storija sa imenima dobitnika, gde će biti tagovani profili potencijalno najuspešnijih učesnika, potrebno je da se isti u roku od pet dana jave putem DM poruka (direct messages) Instagram naloga @gillette_rs radi provere ispunjenosti svih uslova za učešće i realizacije nagrada.

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu. Nagradu nije moguće zameniti za drugu nagradu ili za novac.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CZeWuhdsV6H
Gost
2 Komentara
Gordana Tomkovic
Gordana Tomkovic
 pre 10 meseci
Kako bi divno bilo osetiti onaj srecan trenutak saznanja da ces -ici na more.Pakovanje,budis se:aha jos samo malo...morePrizivam secanja na davna letovanja,osecam da me miluje maestral,sumi more,ponekad talas zapljusne;ja u lezaljci,iznad mene plavetnilo neba,galebovi,poneki brod u daljini.Nista ne treba samo da pogled puca na nepreglednu pucinu i buc u vodu...Lezim na ledjima,suncevi zraci miluju;more za mene znaci:zivot.Ponovo:zivim svoj prizeljkivani san,za moje drugo ja,za ono kad ja zivim punim jedrima samo morski sa-javu!Pozdrav-moru!
gGordana Tomkovic
gGordana Tomkovic
 pre 10 meseci
Zašto volim leto-pa ja jedino osećam da živim punom plućima dok traje leto..Kažu da pre negou svim knjigama na svetu,najbolje priče,doživaljaji pronađu se između stranica pasoša.Leto nije leto, za mene pravo, ako nema odlaska na more.Ushićena sam pri samoj pomisli da bi mogla da odem.Živela bih na moru kada bi to bilo moguće,od detinjstva priželjkujem tako sjajnu mogućnost.Gillet Venus-mogla bih reći vama-baj,baj jer bi mi dodeljeno putovanje na more u moje obožavano leto bilo-na,naj...ADIO...
2
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x