Gillette stadion je spreman za podršku

Gillette

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 3x Konzola Sony PlayStation 5
  • 3x Paket karata za utakmice na domaćem terenu, u okviru kvalifikacija za naredni veliki turnir u Evropi
  • 50x Oficijalna lopta reprezentacije Srbije

Ukupan broj nagrada: 56

Tipovi nagrada tehnika ulaznice igračka konzola sportska oprema

Opis

Konkurs je otvoren samo za fizička lica starija od 18 godina, vlasnike aktivnih i javno podešenih Instagram naloga, sa prebivalištem u Srbiji, bez Kosova i Metohije, koja u potpunosti ispunjavaju sve uslove za učešće i koja su u mogućnosti da u potpunosti realizuju nagrade na način i pod uslovima kako je predviđeno pravilima ovog kreativnog Konkursa.
Zaposleni kod organizatora, kao i osobe koje direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa, uključujući članove njihove uže porodice (supružnici, deca i roditelji) ne mogu učestvovati na konkursu.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koji Gillette proizvod u bilo kom Delhaize objektu (Maxi, Mega Maxi, Tempo) na teritoriji Republike Srbije
  2. Sačuvaj fiskalni račun o tome do kraja konkursa, prikaz fiskalnog računa biće diskvalifikacioni uslov za ostvarivanje prava na nagradu
  3. U komentaru ispod nagradne objave o kampanji opiši svoje prvo sećanje ili iskustvo sa fudbalske utakmice
  4. Pored opisa neophodno je da označiš @DelhaizeSerbia i #ConfidanceAlwaysWins i #Gillette_Delhaize

Sa jednog Instagram profila može biti ostavljena samo jedan komentar sa kreativnim opisom. Ukoliko sa jednog profila bude više poruka – komentara, u obzir će biti uzet samo komentar koji je hronološki prvi postavljen.

Radi učešća u konkursu u obzir će biti uzimani samo komentari koji se odnose na temu konkursa, svi drugi, a posebno na bilo koji način neprimereni komentari neće biti uzeti u obzir i mogu biti brisani.

Potrebno je da Instagram profili učesnika budu podešeni tako da imaju mogućnost da budu tagovani (u cilju objave najkreativnijih učesnika).

Izbor dobitnika

Žiri organizatora pregledaće i zajednički izabrati 56 najkretivnijih komentara koji u celosti odgovaraju temi konkursa.

Imena najuspešnijih učesnika će biti objavljena u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti na Instagram profilu @gillette_rs i to putem story objava sa tagovanim profilima najuspešnijih učesnika, pa je neophodno da učesnici na svojim profilima postave opciju dostupnosti tagovanja.

Nakon objave storija sa profilima dobitnika, gde će biti tagovani profili potencijalno najuspešnijih učesnika, potrebno je da se isti u roku od pet dana jave putem DM poruka (direct messages) Instagram profila @gillette_rs, radi provere ispunjenosti svih uslova za učešće i realizacije nagrada, kada će biti neophodno da učesnici prilože originalne fiskalne račune kao dokaz o kupovini Gillette proizvoda.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove na obaveštenje u roku od pet dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove, ili da nije u mogućnosti da nagradu realizuje na način koji je predviđen pravilima, nagrade zadržava organizator i može ih dodeliti sledeće plasiranom učesniku.

Organizator ne odgovara za saobraznost robnih nagrada, s obzirom da iste poseduju garanciju proizvođača, u skladu sa zakonom.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CjPiPkLqF0h
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x