Gledaj DOX TV, osvoji VOX TV

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 4x Televizor VOX UHD 50DSW552V

Ukupan broj nagrada: 4

Tipovi nagrada televizor tehnika

Opis

Pravo učešća na Konkursu imaju korisnici iris TV, sa i boravištem u Republici Srbiji, odnosno sva fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji i imaju registrovan lični profil na društvenoj mreži Facebook.
Lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji izbora nagradnog konkursa ne mogu učestvovati.

Mehanizam

  1. Fotografiši selfi uz TV ekran dok traje poruka (pop-up) na programu DOX TV-a. Poruka (pop-up) se pojavljuje svakog dana za vreme trajanja filmova i serija.
  2. Navedenu fotografiju i odgovor na pitanje „Zašto volim da gledam DOX TV?“ postavi u komentaru ispod nagradne poruke na Facebook mreži

Odgovor se mora postaviti sa privatnog naloga, nije dozvoljeno postavljati sa lažnih (nevažećih) naloga. U slučaju da administrator uoči zloupotrebu FB stranice od strane jednog ili više učesnika, oni će bez upozorenja biti diskvalifikovani iz nagradnog konkursa i njihovi komentari će biti obrisani.

Izbor dobitnika

Komisija Organizatora će razmatrati svaki odgovor koji ispunjava kriterijume i odabrati jedan najkreativniji koji će nagraditi. Dobitnik će potom biti kontaktiran putem direktne FB poruke sa informacijama o primopredaji nagrade.

Dobitnik je u obavezi da se u dogovorenom roku od primanja poruke javi organizatoru, dostavi podatke i prihvati nagradu. U slučaju da dobitnik u navedenom periodu ne obavesti organizatora o prihvatanju nagrade, dobitnik gubi pravo na dobijenu nagradu.

Prilikom obaveštavanja, organizator će obavestiti pobednika o datumu predaje odnosno korišćenja nagrade.

Prilikom preuzimanja nagrade, pobednik dokazuje svoj identitet podnošenjem na uvid ličnog dokumenta iz kojega je vidljivo ime i prezime lica koje odgovara imenu i prezimenu saopštenom prilikom slanja poruke organizatoru.

Sajt igre

www.doxtv.rs/novosti/gledaj-dox-tv-napravi-selfi-i-osvoji-vox-tv
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x