Gomex proleće donosi svežinu

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Fairy igru Fairy idealno mesto za izlet?

-

Nagrade

  • 3x Candy mašina za pranje sudova
  • 5x Braun parna stanica
  • 5x Beko sokovnik

Ukupan broj nagrada: 13

Tipovi nagrada bela tehnika

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa.
Zaposleni kod organizatora, P&G, kao i lica koja direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa, kao i članovi njihove uže porodice – nemaju pravo učešća u konkursu.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koje Fairy ili Mr. Proper proizvode u Gomex prodajnim objektima tokom trajanja konkursa
  2. Sačuvaj fiskalni račun kao dokaz o kupovini do kraja nagradne igre
  3. Napiši kreativni komentar na zadatu temu "Proleće donosi svežinu" u okviru nagradnog konkursa na veb sajtu www.gomexprolece.rs

Učesnici mogu poslati koliko god komentara žele, ali mogu osvojiti samo jednu nagradu.

Izbor dobitnika

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti. Kreativne komentare bira žiri koji imenuje organizator nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa pravilnikom – i utvrđivanja postojanja originalnog fiskalnog računa.

Nakon završetka konkursa, potencijalni dobitnici biće kontaktirani od strane organizatora pozivom na broj telefona, a u svrhu provere ispunjenih uslova konkursa. Potencijalni dobitnici će dostaviti tražene podatke (Ime i prezime, datum rođenja, poštanska adresa, broj telefona) putem vibera/whatsup-a.

Pobednici će biti objavljeni po završetku konkursa na veb sajtu od nagradne igre.

Preuzimanje nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane New Moment New Ideas Company doo, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija, najkasnije dve nedelje od datuma proglašenja pobednika.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Sajt igre

www.gomexprolece.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x