Gorkić te lansira u EXIT univerzum

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 4x 2 VIP Gold tickets za prisustvo na EXIT festivalu
 • 8x 4 regular 4 days tickets za prisustvo na EXIT festivalu
 • 20x 2 regular 4 days tickets za prisustvo na EXIT festivalu

Ukupan broj nagrada: 32

Tipovi nagrada ulaznice

Opis

Učesnik nagradnog konkursa može biti samo punoletno lice (plus 18 godina), koje ima prebivalište ili boravište na teritoriji RS bez Kosova i Metohije.

Mehanizam

 1. Kupi 4x Gorki List-Gorkić od 100ml i to u nekom od maloprodajnih objekata privrednog društva Merkator S (IDEA, Roda, Merkator)
 2. Sačuvaj fiskalni račun
 3. Na društvenoj platformi Instagram okači/postavi objavu (post, carousel, reel) sadržaj na zadatu temu, obeleži (haštaguje) #GorkiList #EXITxGORKI #Gorkić #gorkictelansirauexituniverse

Potrebno je da imaš otključan Instagram profil.

Instagram objava

Instagram objava učesnika nagradnog konkursa mora ispunjavati sledeće uslove:

 • potrebno je da sadrži inkorporiran Gorki List - Gorkić 100ml;
 • ne sme na bilo koji način biti u suprotnosti, odnosno kršiti važeće pravne propise;
 • ne sme da sadrži oznake ili sadržaje, koji bi mogli uključivati tuđa autorska prava;
 • ne sme da sadrži šokantne, vulgarne, ili klevetničke scene, slike koje podstiču na nasilje, slike javnih osoba, niti slike drugih određenih osoba bez njihove saglasnosti, ne sme predstavljati uvredu, diskriminaciju ili prouzrokovati neprijatnost za bilo koga, niti da bude kompromitujuće za samu osobu koja je objavu postavila

Izbor dobitnika

Jedan učesnik u kreativnom nagradnom konkursu može osvojiti samo jednu nagradu, nezavisno od broja poslatih fotografija ili videa i fiskalnih računa.

Dobitnicima kreativnog nagradnog konkursa se smatraju učesnici, koji su na temu nagradnog konkursa "GORKIĆ TE LANSIRA U EXIT UNIVERSE" postavili, po mišljenju žirija, najkreativnije fotografiju ili video kojima je, uz vidljivost Gorki List-Gorkić 100ml, ilustrovana avantura i poziv na avanturu.

Osnovni kriterijumi izborne komisije za ocenu fotografija i videa pristiglih u okviru nagradnog konkursa su inovativnost, originalnost i kreativnost.

Spisak dobitnika NAGRADNOG KONKURSA biće proglašen na nedeljnom nivou objavama dobitnika na Instagram stranice organizatora na adresi @gorki_list:

 • 10.juna 2023. godine
 • 17.juna 2023. godine
 • 24.juna 2023. godine
 • 1. jula 2023. godine

Preuzimanje nagrada

Organizator će dobitnike kontaktirati na poslednje poznate kontakt podatke kojima on raspolaže, odnosno koje su učesnici naznačili. Dobitnici će biti dužni da dostave organizatoru u roku od 3 dana od prijema poruke sledeće podatke: ime, prezime, broj mobilnog telefona i adresa stanovanja.

Ako poštanska služba ne nađe dobitnika na konkretnoj adresi, odnosno ako se dva puta vrati pošiljka, time prestaje obaveza organizatora da isporuči nagradu i dobitnik istu može preuzeti isključivo na adresi Matije Korvina 17, 24000 Subotica.

Pri obaveštavanju o potencijalnom dobitku nagrade svaki dobitnik je dužan da na zahtev organizatora, dostavi original fiskalni račun/račune kao potvrdu o kupovini Gorki List-Gorkić 4x 100ml. Tek ako je ispunio sve pravilima definisane uslove konkursa, potencijalni dobitnik se smatra i zvaničnim dobitnikom nagrade.

Sajt igre

gorkilist.eu
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x