Guarana upari Jokića u fulu

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 10x Guarana dres sa potpisom Nikole Jokića
  • 5x Konzola Sony PlayStation 5 sa Igrom NBA 2K 22
  • 20x Mini Joker frižider sa gratis punjenjem narednih 12 meseci (po paket Joker-a 0,25 svakog meseca na adresu dobitnika)
  • 100x Joker ranac
  • 500x Joker majica
  • 1.000x Guarana Joker 0.25l paket

Ukupan broj nagrada: 1.635

Tipovi nagrada ostalo tehnika sportska oprema bela tehnika igračka konzola piće garderoba

Opis

Pravo učešća imaju sva fizička lica koja su državljani Republike Srbije i koja imaju najmanje 15 godina. Dodatni uslov je da lice nije zaposleno kod organizatora i da ne učestvuje u organizovanju ili realizaciji konkursa, kao ni njihovi bračni drugovi, roditelji i deca.

Mehanizam

Da bi učestvovali na nagradnoj igri potrebno je kupiti bilo koja dva pakovanja Guarana Joker limenke (0.5 litara ili 0.25 litara) u toku trajanja konkursa. Prodajna mesta u kojim se mogu kupiti proizvodi koji učestvuju u konkursu su prodajni objekti Merkator, Roda i Idea na teritoriji cele Republike Srbije, izuzev teritorije AP Kosova i Metohije.

Kupovina Guarana Joker mora biti iskazana na fiskalnom računu, uz koji se dobija fiskalni isečak (fiskalni dodatak). Račun i isečak moraju biti sačuvani kao dokaz o kupovini.

Na dodatku fiskalnog računa se dobija kod koji predstavlja uslov za učešće u ovom konkursu. Jedan račun sa sobom nosi samo jedan kod neophodan za učešće u konkursu. Učesnik može sa jednim kodom učestvovati samo jednom u ovom konkursu.

Unosom novog koda, svaki učesnik može učestvovati neograničen broj puta u toku perioda trajanja konkursa. Računa se najbolji rezultat učesnika. Svaki učesnik može osvojiti samo jednu nagradu, bez obzira na broj učestvovanja u Konkursu.

Igrica

Kod je neophodno uneti na sajtu www.uparijokicaufulu.rs. Nakon unosa koda, potrebno je da se učesnik registruje da bi otpočeo igricu.

Igrica je "memory game" u kojoj učesnik otvara 28 kartica kako bi sastavio 14 parova. Učesnik istovremeno može otvoriti najviše 2 kartice koje mogu predstavljati potencijalni par. Svaki par nosi određen broj bodova u odnosu na vreme kada je isti spojen, tako da se broj ostvarenih bodova za svaki spojen par, sa protokom vremena smanjuje. Maksimalno vreme trajanja igrice je 2 minuta, odnosno 120 sekundi.

Dodeljivanje bodova se vrši u odnosu na sekunde kada je par spojen, odnosno na svaki sekund se menja vrednost spojenog para (broj ostvarenih bodova), prema navedenoj skali:

Upari Jokića u fulu tabela bodova

Napomena: Za vreme igranja igrice zabranjeno je otvaranje novih prozora (tab) u pretraživaču u kome je igrica otvorena, otvaranje bilo kojih drugih pretraživača kao i drugih programa. Ukoliko organizator utvrdi da je učesnik prekršio ovo pravilo, učesnik će biti automatski diskvalifikovan.

Biranje dobitnika

Na web stranici www.uparijokicaufulu.rs će sve vreme trajanja konkursa biti dostupna aktuelna rang lista, a osnovni kriterijum za rangiranje učesnika jeste broj ostvarenih bodova. U slučaju da postoji više učesnika sa istim brojem ostvarenih bodova, kao dodatni kriterijum primenjivaće se vreme za koje je učesnik ostvario bodove.
U slučaju da postoji više učesnika sa istim brojem ostvarenih bodova i sa istim vremenom igranja igrice, prednost će imati učesnik koji je prvi odigrao igricu.

Nakon završetka konkursa biće objavljena konačna rang lista dobitnika nagrada.

Način i rok predaje nagrada

Nagrade ne mogu biti zamenjene za novac.

Ukoliko učesnik osvoji poklon vrednosti iznad 13.000 RSD, ima obavezu da u roku od 48 sati od poziva organizatora dostavi fotokopiju lične karte ili drugi lični dokument koji sadrži sledeće podatke: ime i prezime, prebivalište i JMBG učesnika. Korisnik dostavlja podatke na e-mail adresu uparijokicaufulu@guarana.com.

Nagrade će biti poslate na kućne adrese dobitnika, nekom od poštanskih/kurirskih službi, koja će kontaktirati dobitnike nagrada. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da kurirska služba ne može da stupi u kontakt sa bilo kojim od dobitnika ili ukoliko im se ne može da dostaviti nagrada u roku od 15 radnih dana od objave konačne rang liste dobitnika. Nakon ovog perioda organizator nije u obavezi da uruči nagradu dobitniku.

Prilikom dostavljanja nagrade, dobitnik će se legitimisati odgovarajućom ličnom ispravom (lična karta ili pasoš) i prikazati fiskalni račun sa fiskalnim dodatkom (fiskalnim isečkom) na kome je prikazan kod za učešće u konkursu kao dokaz kupovine proizvoda. Dobitnik će popuniti i potpisati odgovarajući formular o prijemu nagrade, prilikom preuzimanja iste.
Uručenje poklona je isključivo lično.

Sajt igre

uparijokicaufulu.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x