Harper's BAZAAR Uriage giveaway

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 3x Uriage paket proizvoda (kreme za negu kože lica):
    • Age Absolu dnevna krema + Age Absolu noćna maska sa ekstraktom nara koja daje koži čvrstinu i podstiče njenu regeneraciju
    • Age Lift noćna krema, sa retinolom, hijaluronskom kiselinom i vitaminima C i E
    • Age Lift dnevni fluid sa retinolom, hijaluronskom kiselinom i ekstraktom šipurka za matiranu kožu, manju vidljivost bora i ujednačen ten

Ukupan broj nagrada: 3

Tipovi nagrada kozmetika

Opis

Pravo učešća u nagradnom konkursu imaju fizička lica koja su navršila 18 godina starosti, koja su državljani Republike Srbije, sa prebivalištem u Republici Srbiji.
Pravo učešća na konkursu nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili po drugom osnovu angažovana na radu kod organizatora, kao i lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom osnovu angažovana kod pravnih i/ili fizičkih lica koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju konkursa i/ili imaju pristup podacima u vezi sa priređivanjem konkursa, kao ni njihovi supružnici ili vanbračni partner, roditelji i deca.

Mehanizam

  1. Zaprati Instagram stranice @harbersbazaarserbia i @uriage_srbija
  2. Označi da ti se sviđa (lajkuj) objavu o nagradnom konkursu na Harper's BAZAAR Serbia Instagram profilu
  3. U komentaru objave kojom se označava početak nagradnog konkrusa označi osobu iz bliskog okruženja za koju smatraš da je zanosna i koja te inspiriše

Izbor dobitnika

3 (troje) dobitnika odabraće se nasumičnim izborom putem aplikacije "random.org".

Organizator će na Harper's BAZAAR Serbia Instagram profilu objaviti rezultate konkursa i informaciju o autorima pobedničkih prijava dana 30.11.2022. godine.

Učesnik koji dobije nagradu će biti kontaktiran od strane organizatora putem inbox-a na Instagram-u. Prilikom obaveštavanja, organizator će pobedniku tražiti neophodne lične podatke i obavestiti ih o datumu realizovanja nagrade.

Preuzimanje nagrada

Organizator će po završetku konkursa, uručiti nagrade u roku 10 (deset) dana od dana obaveštavanja dobitnika.

Prilikom realizovanja nagrade, pobednik dokazuje svoj identitet podnošenjem na uvid ličnog dokumenta iz kojeg je vidljivo ime i prezime lica.

Sajt igre

www.instagram.com/p/ClVqZVJN3cD
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x