Head&Shoulders ostani aktivan

Nagrade

  • 4x Galaxy Watch 5 Pro (jedan nedeljno)
  • 12x Vaučer za kupovinu u Sport Vision u vrednosti od 60 EUR u dinarskoj protivvrednosti (tri nedeljno)

Ukupan broj nagrada: 16

Tipovi nagrada tehnika pametni sat vaučer

Opis

Na konkursu mogu učestvovati fizička lica starija od 18 godina, koja imaju prebivalište u Srbiji, bez Kosova i Metohije.
Zaposleni kod organizatora i bilo koje kompanije koja je uključena u realizaciju bilo koje radnje vezane za organizaciju i sprovođenje konkursa kao ni članovi njihovih porodica, ne mogu učestvovati u konkursu.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koji Head&Shoulders proizvod u vrednosti od najmanje 499 RSD u bilo kom Mercator, Roda ili Idea objektu na teritoriji Republike Srbije
  2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja konkurs
  3. Izradi i na svoj otključani Instagram profil postavi svoju fotografiju/video i pokaže nam kako ostaješ aktivan uz obavezno označavanje #stayactiveH&S

Namenjeno korisnicima Instagram mreže koji poseduju lične aktivne Instagram profile koji moraju biti otvoreni, odnosno dostupni za javni pregled, na kojima je podešena opcija mogućnosti tagovanja.

Fotografija/video

Fotografije/videa učesnika odnosno sami učesnici čiji profili su nastali samo za potrebe učešća u konkursu, koji su bez pratilaca ili prate mali broj ljudi ili se na drugi način pokaže da nisu realni niti aktivni te da ne ispunjavaju uslove ovog konkursa, biće diskvalifikovani.

Fotografija/video kao i sami profili moraju biti u skladu sa propozicijama konkursa i svi navedeni uslovi su postavljeni kumulativno (moraju svi biti ispunjeni da bi učešće bilo validno).

Izbor dobitnika

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Žiri koji će biti imenovan od strane organizatora izabraće zajednički 16 najkreativnijih fotografija/videa koje odgovaraju temi konkursa.

Najuspešniji učesnici će biti utvrđivani na dane:

  • 17.7.2023. za period učešća od 10.07. do 16.07.
  • 24.7.2023. za period učešća od 17.07. do 23.07.
  • 31.7.2023. za period učešća od 24.07. do 30.07.
  • 05.7.2023. za period učešća od 31.07. do 05.07.

Obaveštavanje dobitnika

Imena najuspešnijih učesnika će biti objavljena u formi story-ja na profilu @headandshouldersrs u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti učešća.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove nakon objave, putem slanja DM (direct massage) profilu @headandshouldesrs u roku od pet dana od dana objave story obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa nagrade ostaju organizatoru.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom, a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CugrExtM73n
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x